Elmennétek így karácsonyozni?
Figyelt kérdés
Párom szülei meghívtak minket karácsonyra, csak azt a PICI dolgot elfelejtette megemlíteni, hogy a volt-feleség, a gyerekei anyja is ott szokott lenni. Ugyanis őt még mindig családtagnak tekintik a szülők, a gyerekek miatt. Velem is barátságosak, egy szavam se lehet, mert kedvesen fogadtak, de mi az, hogy a volt feleség is ott karácsonyozik?? Úgy, hogy már ott vagyok én, az új párja? 3 éve váltak el, és van 2 gyerek onnan. Nagy család, óriási házzal, majdnem 30 fő is össze szokott jönni, szóval nem olyan feltűnő, hogy ott a volt feleség is, de engem zavar. Azt mondják, hogy csak a gyerekek miatt akarják tartani a jó viszonyt, de ezt eddig a kedves párom "elfelejtette" mondani... Totál kiakadtam, tök olyan lesz, minthogyha én csak egy másodrangú valaki lennék ott az exfeleség mellett. Semmi kedvem így menni, de ezen meg a párom akadt ki, hogy akkor nagy balhé lenne miattam. Így meg jó pofát kell vágnom a 25+ fős rokonság előtt, és az exfeleség mellett mosolyognom. Ennél megalázóbb helyzetet nem is tudok. Nem tudom mit csináljak. Ti elmennétek? Vagy ezt a megaláztatást tényleg nem kell eltűrnöm?2021. dec. 19. 18:52
91/95 A kérdező kommentje:
Elhiszem. Tényleg érdekes is volt. Köszönjétek a parasztoknak, akik nem képesek normálisan válaszolni. :)
2021. dec. 25. 11:50
92/95 anonim válasza:
Ugyanmar, 90, ez volt a célja. Komment gyűjtés és ennyi. Egyértelmű hogy nem árulja el mi történt, hiszen az egész történet szinte biztosan kamu volt.
93/95 anonim válasza:
Anonim az oldal, itt senki se tudja a másikról, hogy ki az, nyugodtan le lehetne írni. Ennél többet nem tudunk meg rólad se senkiről. De már kezdem én is azt hinni, hogy csak kamu az egész.
94/95 anonim válasza:
Vagy a kerdes kamu vagy tenyleg egy uber hisztis picsogo liba a kerdezo.
95/95 anonim válasza:
Amúgy akik kamut kiáltanak szinte minden kérdésnél, a moziban is azt lesik hol van valami dramaturgiai malőr, vágási hiba?
Dőljetek már hátra a fotelban és csak olvassatok. Relax...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!