Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elmennétek így karácsonyozni?

Elmennétek így karácsonyozni?

Figyelt kérdés
Párom szülei meghívtak minket karácsonyra, csak azt a PICI dolgot elfelejtette megemlíteni, hogy a volt-feleség, a gyerekei anyja is ott szokott lenni. Ugyanis őt még mindig családtagnak tekintik a szülők, a gyerekek miatt. Velem is barátságosak, egy szavam se lehet, mert kedvesen fogadtak, de mi az, hogy a volt feleség is ott karácsonyozik?? Úgy, hogy már ott vagyok én, az új párja? 3 éve váltak el, és van 2 gyerek onnan. Nagy család, óriási házzal, majdnem 30 fő is össze szokott jönni, szóval nem olyan feltűnő, hogy ott a volt feleség is, de engem zavar. Azt mondják, hogy csak a gyerekek miatt akarják tartani a jó viszonyt, de ezt eddig a kedves párom "elfelejtette" mondani... Totál kiakadtam, tök olyan lesz, minthogyha én csak egy másodrangú valaki lennék ott az exfeleség mellett. Semmi kedvem így menni, de ezen meg a párom akadt ki, hogy akkor nagy balhé lenne miattam. Így meg jó pofát kell vágnom a 25+ fős rokonság előtt, és az exfeleség mellett mosolyognom. Ennél megalázóbb helyzetet nem is tudok. Nem tudom mit csináljak. Ti elmennétek? Vagy ezt a megaláztatást tényleg nem kell eltűrnöm?
2021. dec. 19. 18:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 A kérdező kommentje:
Elhiszem. Tényleg érdekes is volt. Köszönjétek a parasztoknak, akik nem képesek normálisan válaszolni. :)
2021. dec. 25. 11:50
 92/95 anonim ***** válasza:
76%
Ugyanmar, 90, ez volt a célja. Komment gyűjtés és ennyi. Egyértelmű hogy nem árulja el mi történt, hiszen az egész történet szinte biztosan kamu volt.
2021. dec. 25. 12:07
 93/95 anonim ***** válasza:
57%
Anonim az oldal, itt senki se tudja a másikról, hogy ki az, nyugodtan le lehetne írni. Ennél többet nem tudunk meg rólad se senkiről. De már kezdem én is azt hinni, hogy csak kamu az egész.
2021. dec. 25. 12:13
 94/95 anonim ***** válasza:
92%
Vagy a kerdes kamu vagy tenyleg egy uber hisztis picsogo liba a kerdezo.
2021. dec. 25. 12:21
 95/95 anonim ***** válasza:
17%

Amúgy akik kamut kiáltanak szinte minden kérdésnél, a moziban is azt lesik hol van valami dramaturgiai malőr, vágási hiba?

Dőljetek már hátra a fotelban és csak olvassatok. Relax...

2021. dec. 25. 12:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!