Elmennétek így karácsonyozni?
"3-ha a párod a volt nejével akarna lenni, nem váltak volna el."
Ne zavarjon kiscsillag, hogy a válások 80%-át a nők kezdeményezik, és az se zavarjon, hogy a férfiak tipikusan még 20-30 év után is a volt asszony után nyávognak.
El, én jelenlegi feleségként, az a nő az unokáik anyjaként lesz jelen, intelligens embernek ez nem probléma.
A távolmaradással viszont hülyét csinálnál magadból. Nem is értem hogy gondolod, hogy majd a te szempontjait szerint hívják meg a rokonaikat.
Lehet, nem vagyok intelligens, de én nem mennék így el.
És nem, az ex nem tartozik a volt férj rokonságához, családjához. Csak a gyerekek.
Akkor a párod is jár az ex anyósához vendégségbe?
Az is más szitu, ha pl. a gyerek szülinapi buliját, vagy pl. ballagását megtartják egy étteremben és oda elmennek mindketten a saját párjukkal. De a nagyihoz vendégségbe, mint családtag???
Azt meg egyenesen abszurdnak tartanám, hogy a volt feleség jelenlegi párja is megjelenne, mint " családtag".
De biztos csak nekem furcsa.
Olvastam a válaszokat.
Hát, amondó vagyok, hogy ha a nagyszülőknek talán nem is, de a férjnek illett volna megemlíteni azt a tényezőt, hogy az exfelesége is meg lett hívva és el is fog menni, ott lesz. Ez így nagyon olyan érzést kelt, mintha a férj nem akart volna egyenes lenni és elmondani, hogy mire számítson a kérdező, tehát nagyon gyanús ez így.
A legjobb (és pl. nálunk tök alapnak tekinthető) szitu pedig az, amikor a nagyszülők elmondják, hogy amúgy meghívták az exet, és ha az elfogadja, a férj meg szól az új feleségének, hogy jön is az ex. Vagy ilyesmi, csak hogy ne legyenek meglepik.
Kérdező, te ebből a szituációból jól nem jössz ki. Ha elmész azért, ha nem akkor azért.
Nem tudom mennyi idő óta vagytok együtt, de a helyedben átgondolnám, hogy akarom-e minden Karácsonykor és egyéb ünnepekkor ezt a szívást. Egy elvált pasi 2 gyerekkel nem egy főnyeremény. Ha elmúlik a lika köd msjd rájössz
Hú, de intelligens itt mindenki... és mennyire jól kezeli a helyzetet, a klaviatúra másik oldalán, más farkával verve a csalánt.
Én, mint exfeleség sem mennék és a helyedben sem mennék így.
Tényleg csak nekem bizarr ez az egész exes karácsony. A gyerekek is felnőnek egyszer, akkor is marad ez a beteges kommuna?
A palid sunnyogásáról mar nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!