Anyósomék hozzánk akarnak költözni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrég született gyerekünk és házat akarunk venni, de anyosomek eldöntötték, hogy velünk költöznek. Nem betegek.
Anyósomat kérdeztem, hogy mi lesz az ő lakasukkal,hiszosr újították fel és azt mondta, hogy eladják. Mondtam viccesen, hogy inkább ne adja el soha nem lehet tudni... Ő erre azt mondta, hogy na azt nem! Előbb lesz neked innen coki, mint nekünk!
Hogy értessem meg a feleségemmel, hogy ezt nem akarom. Nem akarom megbántani sem.
34/F
2021. szept. 6. 20:21
81/92 anonim válasza:
A kulcs a feleségednél. Vagy nemet mond nekik, és akkor minden oké, vagy beengedi őket, és akkor a házasságotoknak lőttek. Mit szól a feleséged?
82/92 anonim válasza:
81-es: szerintem egy ideje a kommentek bő 60%-a ezt mondja,ki a maga stílusában. Volt olyan kommentelő, aki csak annyit írt, hogy választás elé állítani, hogy vagy a mutter vagy a kérdező.
83/92 anonim válasza:
Nálunk ugyanez, asszony szülei at akartak cuccolni. Adásvételi aláírása előtt 2 nappal hiv anyos reggel 7-kor, tiszta koma vagyok, mondja hogy azért hiv mert most reggel átulta a pénzt es meg szeretné kérdezni mikor megyunk aláírni a ház adásvételijét. Kérdem milyen pénzt meg minek jönnétek? Hat amit megbeszéltünk, mondom mi nem beszéltük meg, direkt mondtam hogy nem fogadjuk el. Nézem a smartbankot, atultak 3.5 millió ft-ot. Racsaptam a telefont es egybol hivtam bankot forditsak vissza az utalast. Azután 1 órával hivtak felhaborodva hogy mi az hogy en visszakuldtem a penzt, mert hogy ők a lanyukkal ezt mar megbeszeltek, es hogy most akkor mi leszba koltozessel es a haszonelvezeti joggal amit a lanyukkal ok mar megbeszéltek és akkor hivtam oda asszonyz hogy akkor ezt magyarázza már el, és mondta hogy vele semmi ilyet nem beszéltek meg. Ramcsaptak a telefont, napokkal kesobb meg engem kezdtek ocsarolni minden közös ismerős előtt
85/92 anonim válasza:
Növesszél tököt, állj az anyós elé, és mondd nyugodtan:
"Mama, egy nagy büdös lóf**t! Ez a mi házunk, kuss innen!"
86/92 anonim válasza:
És hogy alakult a családi történet a továbbiakban, 83-as?
87/92 anonim válasza:
83 vagyok, Harag van azota is, most nem is volt látogatás unnepekkor.
89/92 A kérdező kommentje:
Szerencsére még sikerült a feleségem rábeszélni, hogy pont most ne költözzünk haza Ciprusrol.
Egyelőre belement.
Jelenleg a legrosszabb ötlet lenne most amúgy is haza költözni a háború miatt.
2022. márc. 7. 19:03
90/92 anonim válasza:
Kérdező, ha véget is ér ez a helyzet, csak akkor vennék lakást, ha anyós nem teszi be oda egyszer sem a lábát. Ha így nem tetszik az ötlet, saját részből vegyél Cipruson lakást, asszonyka meg kezdjen a saját részével, amit akar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!