Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék hozzánk akarnak...

Anyósomék hozzánk akarnak költözni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég született gyerekünk és házat akarunk venni, de anyosomek eldöntötték, hogy velünk költöznek. Nem betegek.

Anyósomat kérdeztem, hogy mi lesz az ő lakasukkal,hiszosr újították fel és azt mondta, hogy eladják. Mondtam viccesen, hogy inkább ne adja el soha nem lehet tudni... Ő erre azt mondta, hogy na azt nem! Előbb lesz neked innen coki, mint nekünk!

Hogy értessem meg a feleségemmel, hogy ezt nem akarom. Nem akarom megbántani sem.

34/F

2021. szept. 6. 20:21
 81/92 anonim ***** válasza:
100%
A kulcs a feleségednél. Vagy nemet mond nekik, és akkor minden oké, vagy beengedi őket, és akkor a házasságotoknak lőttek. Mit szól a feleséged?
2021. szept. 10. 10:35
 82/92 anonim ***** válasza:
100%
81-es: szerintem egy ideje a kommentek bő 60%-a ezt mondja,ki a maga stílusában. Volt olyan kommentelő, aki csak annyit írt, hogy választás elé állítani, hogy vagy a mutter vagy a kérdező.
2021. szept. 10. 10:55
 83/92 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyanez, asszony szülei at akartak cuccolni. Adásvételi aláírása előtt 2 nappal hiv anyos reggel 7-kor, tiszta koma vagyok, mondja hogy azért hiv mert most reggel átulta a pénzt es meg szeretné kérdezni mikor megyunk aláírni a ház adásvételijét. Kérdem milyen pénzt meg minek jönnétek? Hat amit megbeszéltünk, mondom mi nem beszéltük meg, direkt mondtam hogy nem fogadjuk el. Nézem a smartbankot, atultak 3.5 millió ft-ot. Racsaptam a telefont es egybol hivtam bankot forditsak vissza az utalast. Azután 1 órával hivtak felhaborodva hogy mi az hogy en visszakuldtem a penzt, mert hogy ők a lanyukkal ezt mar megbeszeltek, es hogy most akkor mi leszba koltozessel es a haszonelvezeti joggal amit a lanyukkal ok mar megbeszéltek és akkor hivtam oda asszonyz hogy akkor ezt magyarázza már el, és mondta hogy vele semmi ilyet nem beszéltek meg. Ramcsaptak a telefont, napokkal kesobb meg engem kezdtek ocsarolni minden közös ismerős előtt
2021. szept. 29. 18:24
 84/92 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ez nagyon kemény.
2021. szept. 29. 18:59
 85/92 anonim ***** válasza:
100%

Növesszél tököt, állj az anyós elé, és mondd nyugodtan:

"Mama, egy nagy büdös lóf**t! Ez a mi házunk, kuss innen!"

2021. szept. 29. 19:24
 86/92 anonim ***** válasza:
100%
És hogy alakult a családi történet a továbbiakban, 83-as?
2021. szept. 29. 20:31
 87/92 anonim ***** válasza:
100%
83 vagyok, Harag van azota is, most nem is volt látogatás unnepekkor.
2022. jan. 17. 01:25
 88/92 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt azóta?
2022. márc. 6. 00:19
 89/92 A kérdező kommentje:

Szerencsére még sikerült a feleségem rábeszélni, hogy pont most ne költözzünk haza Ciprusrol.

Egyelőre belement.

Jelenleg a legrosszabb ötlet lenne most amúgy is haza költözni a háború miatt.

2022. márc. 7. 19:03
 90/92 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha véget is ér ez a helyzet, csak akkor vennék lakást, ha anyós nem teszi be oda egyszer sem a lábát. Ha így nem tetszik az ötlet, saját részből vegyél Cipruson lakást, asszonyka meg kezdjen a saját részével, amit akar.
2022. márc. 9. 23:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!