Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék hozzánk akarnak...

Anyósomék hozzánk akarnak költözni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég született gyerekünk és házat akarunk venni, de anyosomek eldöntötték, hogy velünk költöznek. Nem betegek.

Anyósomat kérdeztem, hogy mi lesz az ő lakasukkal,hiszosr újították fel és azt mondta, hogy eladják. Mondtam viccesen, hogy inkább ne adja el soha nem lehet tudni... Ő erre azt mondta, hogy na azt nem! Előbb lesz neked innen coki, mint nekünk!

Hogy értessem meg a feleségemmel, hogy ezt nem akarom. Nem akarom megbántani sem.

34/F

2021. szept. 6. 20:21
 11/92 anonim ***** válasza:
76%
Mi az a coki?
2021. szept. 6. 20:43
 12/92 anonim ***** válasza:
95%
Kérdezd meg tőle, hogy a te szüleid (tesód, barátaid, stb., aki van) is jöhetnek akkor veletek lakni, igaz?
2021. szept. 6. 20:44
 13/92 anonim ***** válasza:
93%

Amíg ez nem tisztázódik, eszedbe ne jusson másik házat venni.

Anyós drágával pedig ugyanolyen stílusban, mint amit ő nyom, közölni kell, hogy inkább a temetésére gyűjtsön. Ha pedig elkezd hápogni, mosolyogva mondjad, hogy csak vicceltél, ahogy ő is tette azzal, hogy odaköltözne hozzátok a beleegyezésed nélkül.

Legyél tökös, különben kicsinálnak.

2021. szept. 6. 20:47
 14/92 anonim ***** válasza:
88%
Közben paskold meg az arcát, és kacarásszál, mint aki kiváló viccet hallott éppen, garantáltan kiakad. Másként sajnos nem fog vele szót érteni. (előző voltam)
2021. szept. 6. 20:49
 15/92 anonim ***** válasza:
93%
Neeeeeem és kész !!!
2021. szept. 6. 20:51
 16/92 anonim ***** válasza:
94%

Kérd szépen, ha nem megy csúnyán.

Egész egyszerűen nem lehet senkire rákényszeríteni egy ilyen dolgot. Én nem javasolnám, hogy azonnal dobd a kapcsolatot, hiszen gyerek is van a képben.

De semmi esetre ne engedj!

Tapasztalatból mondom, hogy 2 generáció ( esetetekben 3 a gyerkőc miatt ) nem fog békésen meg lenni. Főleg ilyen arrogáns kijelentések után.

2021. szept. 6. 21:03
 17/92 anonim ***** válasza:
94%
A feleséged mit szól az összeköltözés ötletéhez és ha arra hogyan reagált, hogy Te kategórikusan nemet mondtál? Egyáltalán kijelentetted már, hogy ezt nem nem szeretnéd?
2021. szept. 6. 21:04
 18/92 anonim ***** válasza:
91%

Kedvenc részem: "Nem betegek"

De.. szerintem betegek. Agyban

Biztosan.

2021. szept. 6. 21:05
 19/92 anonim ***** válasza:
82%
Egyet értek #18
2021. szept. 6. 21:06
 20/92 anonim ***** válasza:
97%
Ti vesztek házat, nem ők. A ti neveteken lesz, semmi közük nem lesz hozzá. Ilyen segítség nem kell.
2021. szept. 6. 21:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!