Anyósomék hozzánk akarnak költözni, mit tegyek?
Nemrég született gyerekünk és házat akarunk venni, de anyosomek eldöntötték, hogy velünk költöznek. Nem betegek.
Anyósomat kérdeztem, hogy mi lesz az ő lakasukkal,hiszosr újították fel és azt mondta, hogy eladják. Mondtam viccesen, hogy inkább ne adja el soha nem lehet tudni... Ő erre azt mondta, hogy na azt nem! Előbb lesz neked innen coki, mint nekünk!
Hogy értessem meg a feleségemmel, hogy ezt nem akarom. Nem akarom megbántani sem.
34/F
Amíg ez nem tisztázódik, eszedbe ne jusson másik házat venni.
Anyós drágával pedig ugyanolyen stílusban, mint amit ő nyom, közölni kell, hogy inkább a temetésére gyűjtsön. Ha pedig elkezd hápogni, mosolyogva mondjad, hogy csak vicceltél, ahogy ő is tette azzal, hogy odaköltözne hozzátok a beleegyezésed nélkül.
Legyél tökös, különben kicsinálnak.
Kérd szépen, ha nem megy csúnyán.
Egész egyszerűen nem lehet senkire rákényszeríteni egy ilyen dolgot. Én nem javasolnám, hogy azonnal dobd a kapcsolatot, hiszen gyerek is van a képben.
De semmi esetre ne engedj!
Tapasztalatból mondom, hogy 2 generáció ( esetetekben 3 a gyerkőc miatt ) nem fog békésen meg lenni. Főleg ilyen arrogáns kijelentések után.
Kedvenc részem: "Nem betegek"
De.. szerintem betegek. Agyban
Biztosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!