Anyósomék hozzánk akarnak költözni, mit tegyek?
Nemrég született gyerekünk és házat akarunk venni, de anyosomek eldöntötték, hogy velünk költöznek. Nem betegek.
Anyósomat kérdeztem, hogy mi lesz az ő lakasukkal,hiszosr újították fel és azt mondta, hogy eladják. Mondtam viccesen, hogy inkább ne adja el soha nem lehet tudni... Ő erre azt mondta, hogy na azt nem! Előbb lesz neked innen coki, mint nekünk!
Hogy értessem meg a feleségemmel, hogy ezt nem akarom. Nem akarom megbántani sem.
34/F
Minek jöttök haza Cyprusról ebbe a putri országba, egy ilyen gané rokon közelébe?
Nem vagytok normálisak.
Elhiszem, hogy Cipruson is vannak problémák, de a legtöbb mediterrán helyen még olcsóbban kaptok házat, mint Magyarországon.
Megmondanám asszonykának, ha hiányzik ez a gané família, akkor takarodjon haza egyedül, ti meg maradtok a gyerekkel a jó melegben, a sztoikus nyugodtságban. Otthon meg tud anyáskodni az anyja felett, nem kell neki gyerek.
Ha mást nem, én Cipruson vennék egy 2-3 szobás lakást, feleség meg tűnjön haza.
Na jah, de mivel csak azt hajtogatja hogy mennyire szereti, úgyis hazajön vele, vesz neki egy házat és beterpeszkednek anyósék. Neki meg tényleg "coki" lesz.
Az ilyen úgyse áll ki magáért
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!