Anyósomék hozzánk akarnak költözni, mit tegyek?
Nemrég született gyerekünk és házat akarunk venni, de anyosomek eldöntötték, hogy velünk költöznek. Nem betegek.
Anyósomat kérdeztem, hogy mi lesz az ő lakasukkal,hiszosr újították fel és azt mondta, hogy eladják. Mondtam viccesen, hogy inkább ne adja el soha nem lehet tudni... Ő erre azt mondta, hogy na azt nem! Előbb lesz neked innen coki, mint nekünk!
Hogy értessem meg a feleségemmel, hogy ezt nem akarom. Nem akarom megbántani sem.
34/F
Bármikor felhozodik a téma sajnos vita lesz belőle.
Mivel ő nagy ritkán jön anyamekhoz is, ha itthon vagyunk, mondtam neki, hogy ő se örülne, ha az én anyamekat hozzánk költöztetném. Pedig az én anyám egy csendes asszony, apám a vezér. Náluk épp fordítva. És szerintem ez rosszabb, ha az asszony kiabál és parancsol és szól bele abba is amihez nem ért. Legutóbbi videó chaten épp nekem akarta megmagyarázni, hogy hogyan kell egy tetőt cserélni, mert én rosszul tudom, mert a szomszéd meg a franc tudja kicsoda hogy csinálta! Mondom még jó, hogy ács és tetőfedő a szakmám és ebben dolgozok már több éve! Erre megsértődött és azt mondja, hogy én beszóltam neki. Hát komolyan mondom soha nem fogom megengedni, hogy a házamba költözzön, mert valamelyikonk nem élné meg a következő hetet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!