Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék hozzánk akarnak...

Anyósomék hozzánk akarnak költözni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég született gyerekünk és házat akarunk venni, de anyosomek eldöntötték, hogy velünk költöznek. Nem betegek.

Anyósomat kérdeztem, hogy mi lesz az ő lakasukkal,hiszosr újították fel és azt mondta, hogy eladják. Mondtam viccesen, hogy inkább ne adja el soha nem lehet tudni... Ő erre azt mondta, hogy na azt nem! Előbb lesz neked innen coki, mint nekünk!

Hogy értessem meg a feleségemmel, hogy ezt nem akarom. Nem akarom megbántani sem.

34/F

2021. szept. 6. 20:21
 31/92 anonim ***** válasza:
24%
Mi az a coki?
2021. szept. 6. 21:50
 32/92 anonim ***** válasza:
96%

Ülj le a feleségeddel, hogy ez csak kettőtök döntése lehet.

A ti személyes, intim családi életetek.

Nem akarod, hogy tönkremenjen a családi életetek, a házasságotok. Te azt mondod, hogy erre nem vagy alkalmas, tehát : NEM.

Ne legyél ingerült. Légy higgadt, csöndes, ne hagyd magad érvekkel győzködni.

A ti lakásotokba még csak kulcsa se legyen.

Ne hagyd rá a feleségedre, hogy ő közölje velük. Ketten mondjátok meg nekik, hogy ti külön akartok élni a saját otthonotokban, mindenkitől függetlenül.

A segítségetekre számíthatnak, de az együttélés témát örökre vegyék le a napirendről. Ez nagy veszély.

A feleségednek meg kell értenie.

2021. szept. 6. 21:50
 33/92 anonim ***** válasza:
95%
A coki régiesen kb. annyit tesz, hogy kuss neked, egy ilyen szóbeli fityiszmutatás, nagyon sértő. Kérdező, te meg biztos vagy benne, hogy a feleséged akar téged? Amit leírtál, anyós stílusával együtt, meg a feleséged reakciójával úgy fest, mintha asszonyka meg anyukája eldöntötték volna, hogy együttes erővel megszabadulnak tőled. Szeret veled lefeküdni a feleséged? Szerintem kifele áll onnan a te szekered rúdja, nem akar egyikük se veled lakni, addig sértegetnek, míg el nem mész....
2021. szept. 6. 21:55
 34/92 anonim ***** válasza:
95%
Egyetlenegy szó: NEM.
2021. szept. 6. 21:55
 35/92 anonim ***** válasza:
94%
Látszik, hogy mind a kettejüktől félsz, nem mersz szembeszállni velük. Ki fognak fosztani.
2021. szept. 6. 21:57
 36/92 anonim ***** válasza:
94%

31-esnek!

A COKI= kushadj, pofa be, neked nem osztunk lapot, nincs beleszólásod.

Barátságos anyós!😁

2021. szept. 6. 21:58
 37/92 anonim ***** válasza:
82%
“ A coki régiesen kb. annyit tesz, hogy kuss neked…” életemben nem hallottam. Merrefelé használják ezt?
2021. szept. 6. 22:00
 38/92 anonim ***** válasza:
90%

1 coki

Kutyát leintő vagy kergető szó, olyan mint a kushadj, vagy a kussolj. Ritkábban emberek durva leoltására is használják – főleg régi szövegekben, pl. a Hyppolit a lakáj (1931) c. filmben [..]

Forrás: hogymondom.hu

2. coki

indulatos felkiáltás, takarodj!, ne nyúlj hozzá!, hallgass!

Forrás: idegen-szavak-szotara.hu

2021. szept. 6. 22:01
 39/92 anonim ***** válasza:
85%
nem, de ne légy idegbeteg
2021. szept. 6. 22:02
 40/92 anonim ***** válasza:
73%
36,37,38 köszönöm, sose hallottam még:) Édes az anyós:)
2021. szept. 6. 22:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!