Anyósomék hozzánk akarnak költözni, mit tegyek?
Nemrég született gyerekünk és házat akarunk venni, de anyosomek eldöntötték, hogy velünk költöznek. Nem betegek.
Anyósomat kérdeztem, hogy mi lesz az ő lakasukkal,hiszosr újították fel és azt mondta, hogy eladják. Mondtam viccesen, hogy inkább ne adja el soha nem lehet tudni... Ő erre azt mondta, hogy na azt nem! Előbb lesz neked innen coki, mint nekünk!
Hogy értessem meg a feleségemmel, hogy ezt nem akarom. Nem akarom megbántani sem.
34/F
Kedves 61-es. Hallottam én már olyat, láttam is, hogy anyuci nem dolgozik, nem keres, minimális összeget max a gyerek után. Itt azt értem, hogy gyerek előtt sem dolgozott, el volt otthon míg apuka hozta haza a lét. Azt szépen elkölti kencékre, műkörmösre, szolira, stb. Apuka jól keres, tudnak félre is tenni, apuka pénzéből vesznek házat, fele fele arányban.
Ez sajnos nem olyan ritka.
63: "Amelyikben laktok, azt a te nevedre, amelyiket kiadjátok, azt a feleségedére."
A házasság alatt szerzett vagyon közös, mindegy, hogy kinek a nevén van.
"Sogorom már mondta, hogy semmiképp se legyen benne az adásvételiben, hogy haszonélvező, mert akkor tényleg sosem rakom ki."
Kérdező, tudod, hogy mit jelent a haszonélvezet? Eszednél vagy amúgy? nem vagy gondnokság alatt vagy ilyesmi? Hogy jutott egyáltalán ilyen az eszedbe? Hogy jött szóba? Vagy kamu az egész és egy unatkozó 12 éves vagy, aki hallotta ezt a szót és beleszőtte a történetébe?
"Vagy én vagy az anyád. Választhatsz."
Akárhogy választ feleséged neked lesz jobb.
67-es nem vagyok gondnokság alatt, nem értem miért sertegetsz, én tudom mit jelent a haszonélvezeti jog, te tudod?
A feleségem is dolgozott szülésig szinte. Ketten hoztuk össze ezt a pénzt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!