Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék hozzánk akarnak...

Anyósomék hozzánk akarnak költözni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég született gyerekünk és házat akarunk venni, de anyosomek eldöntötték, hogy velünk költöznek. Nem betegek.

Anyósomat kérdeztem, hogy mi lesz az ő lakasukkal,hiszosr újították fel és azt mondta, hogy eladják. Mondtam viccesen, hogy inkább ne adja el soha nem lehet tudni... Ő erre azt mondta, hogy na azt nem! Előbb lesz neked innen coki, mint nekünk!

Hogy értessem meg a feleségemmel, hogy ezt nem akarom. Nem akarom megbántani sem.

34/F

2021. szept. 6. 20:21
 71/92 anonim ***** válasza:
100%

Baromi egyszerű dolgod van, meg kell tanulnod határozottan, hangosan nemet mondani. Gyakorold.Meg ilyeneket:

-szó sem lehet róla

- nem egyezem bele

-ez nem fog megtörténni

- ebbe ne éld bele magad

- határozottan nemet kell mondanom

stb, stb

2021. szept. 7. 19:36
 72/92 anonim ***** válasza:
83%
Ha ketten hoztátok össze a pénzt, szerintem a te részedből Cipruson tudsz venni egy 2-3 szobás lakást, asszonka meg csinál a saját pénzével, amit akar. De közös lakást nehogy vegyetek, mert akkor anyós jól tönkre fogja tenni a családotokat és a gyerek is várni fogja, hogy szabaduljon onnan.
2021. szept. 7. 20:11
 73/92 anonim ***** válasza:
82%

Miért kell így beszélni a kérdező feleségéről? A legtöbb hozzászóló iszonyat bunkó.

Most született babájuk. A feleség is dolgozott majdnem szülésig. Együtt dolgoztak meg a pénzért külföldön, távol a családtól. Ti meg olyanokat írtok, hogy hagyja ott, vegyen egyedül házat stb.. Jézusom. A kérdező szereti a feleségét és gondolom fordítva is ugyanígy van. Azt nem nagyon látom kérdező, hogy a feleséged mit szeretne pontosan?? Mondta neked, hogy egyetért az anyjával és azt akarja, hogy mind költözzetek össze? Vagy talán azt, hogy egy kis ideig, míg pl költöztök és pakolásztok ki addig jó lenne ha ott lenne és segítene. Marhára nem mindegy. Mert az utóbbi azért nem a világvége szerintem. Jó lenne kicsit jobban belelátni a szituba, mert így az ember csak egy egy odaköpött félmondatot rágcsál és amint látod ócsárol.

Nő vagyok, 2 éven belül szültem, külföldről költöztünk haza. MINDKETTEN dolgoztunk végig és KÖZÖS vagyonunk van a férjemmel. Ha az anyja állt volna elő ilyen ötlettel már az első alkalommal mondtam volna neki, hogy ez eszébe se jusson mégegyszer. Erélyesen lépj fel, ha tényleg nem csak poénkodik. Meg kell tanulni nemet mondani. Nem bunkó módon (először) , de HATÁROZOTTAN. Elvégre az életed múlik rajta úgymond..

2021. szept. 7. 20:53
 74/92 anonim ***** válasza:
100%
73: Ezzel egy probléma van: anyós a szép szóból nem ért, a feleség meg ahhoz nem elég tökös, hogy elvágjon az anyjával minden szálat. Mert egy ilyen rátelepedős emberrel mást nem lehet csinálni.
2021. szept. 7. 23:06
 75/92 kovpet ***** válasza:
95%

Kérdező, nem sértegettelek, kérdeztem.

Hogy jött szóba a haszonélvezet? Ki hozta szóba és miért?

2021. szept. 8. 08:56
 76/92 anonim ***** válasza:
95%
75- nagyon érdekeset kérdeztél!Tényleg, kinek a javára merült fel a haszonélvezet?
2021. szept. 8. 09:19
 77/92 A kérdező kommentje:
Onnan jött fel a haszonélvezet, hogy valaki kérdezte, hogy anyós ad e a házba. Írtam, hogy biztosan nem, haverom is azt mondta, hogy nehogy tegyen bele pénzt vagy bejelentsuk állandó lakcímre, de legfőképp haszonélvezeti jogot ne adjunk neki, mert akkor végképp nem fogjuk tudni kitenni a házból.
2021. szept. 8. 11:56
 78/92 anonim ***** válasza:
100%

ezzel a felállással egyáltalán hogyan jut anyós eszébe, hogy odaköltözne. Ha jól értem:

1. Közös (fele-fele) pénzből veszitek a házat

2. anyós nem ad bele egy fillért sem

3. Nem hívtátok, hogy mnjen oda lakni (párod sem hívta?)

hogy merült fel benne az ötlet?

2021. szept. 8. 12:07
 79/92 anonim ***** válasza:
100%

Nem jönnek, pont.

Ha a férjem hozzánk költöztetné az anyját a kérésem ellenére, elég gyorsan beadnám a válást.

2021. szept. 9. 10:38
 80/92 A kérdező kommentje:
Anyos nagyon erőszakos. Mindig is az volt. Az elején ha visszaszoltam a feleségem rám szólt, hogy ne veszekedjek az anyjával, hagyjam rá, ahogy ők és hamarabb elhallgat. Igen, csak mostmár oda jutottunk, hogy abszolút nem tisztel és ha szólok neki utána én vagyok elhordva minden szar szemetladanak és mondja aposnak is, hogy látod mondtam, hogy milyen...
2021. szept. 10. 10:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!