Anyósomék hozzánk akarnak költözni, mit tegyek?
Nemrég született gyerekünk és házat akarunk venni, de anyosomek eldöntötték, hogy velünk költöznek. Nem betegek.
Anyósomat kérdeztem, hogy mi lesz az ő lakasukkal,hiszosr újították fel és azt mondta, hogy eladják. Mondtam viccesen, hogy inkább ne adja el soha nem lehet tudni... Ő erre azt mondta, hogy na azt nem! Előbb lesz neked innen coki, mint nekünk!
Hogy értessem meg a feleségemmel, hogy ezt nem akarom. Nem akarom megbántani sem.
34/F
Mi az oka, hogy összefogtak ellened, és anyósod ilyen nyíltan a szemedbe mondja, hogy coki, neked pofa be, nincs közöd hozzá, hogy őknidaköltöznek?!
Ha el akarja adni a házat, akkor bele akarja fizetni, így neked alig maradna negyednyi tulajdonrészed!
Annak fele meg a gyereké.
TÉGED ASSZONYKA KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL KI AKARNAK FOSZTANI.
De van itt egy kérdés: miből veszitek a feleségeddel a saját házatokat?
Melyikőtök számláján van az összeg?
A szerződéskötést hogy intézitek?
Fogadj ügyvédet, kérj tanácsot, mert ez sötét ügy!
A coki azt jelenti felénk, hogy takarodj
Úgy érzem én is, hogy fel kell emeljen a hangom és a család előtt megmondani, hogy esze ágába se jusson odakoltozni. Egyébként sem szeret, így legalább lesz indoka is!
Jól beszlopáltad, mit ne mondjak...
Nagyon egyszerű, vesztek házat, címet nem adjátok meg. Ha feleséged mégis kiszivárogtatja, menjen, amerre lát, gyerek nélkül, ott az anyja gyereknek.
Mielőtt gyereket csináltál neki, nem tűnt fel, hogy anyósod ennyire nyomulós?
Ebből sehogy sem fogsz sértődés nélkül kijönni már, mert ott a gyereketek. Gyerekcsinálás előtt kellett volna erre gondolni...
Sogorom már mondta, hogy semmiképp se legyen benne az adásvételiben, hogy haszonélvező, mert akkor tényleg sosem rakom ki.
Nem fizetnek egy fillért sem a házba, eszük ágában sincs, én sem akarom, ez az én és a feleségem háza lesz. (Később a gyerekeké)
Elmondom mi lesz, ha házat vesztek. A feleséged kulcsot fog adni az anyjának akkor is, ha nem akarod, folyton nálatok fog terpeszteni az anyós, aztán téged meg se kérdezve többé haza sem megy. A feleséged hisztizni fog, hogy de az anyja, kell neki. És mivel az asszonyé lesz, gondolom, a fele ház, joga van odavenni az anyját, te semmit sem tehetsz ellene. Coki, elmehetsz.
NE vegyetek házat. Maradjatok, ahogy vagytok, mondd meg asszonynak, hogy elment a kedve a házvásárlástól.
Szeret a feleségem
Haza akarunk költözni Ciprusrol
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!