Anyósomék hozzánk akarnak költözni, mit tegyek?
Nemrég született gyerekünk és házat akarunk venni, de anyosomek eldöntötték, hogy velünk költöznek. Nem betegek.
Anyósomat kérdeztem, hogy mi lesz az ő lakasukkal,hiszosr újították fel és azt mondta, hogy eladják. Mondtam viccesen, hogy inkább ne adja el soha nem lehet tudni... Ő erre azt mondta, hogy na azt nem! Előbb lesz neked innen coki, mint nekünk!
Hogy értessem meg a feleségemmel, hogy ezt nem akarom. Nem akarom megbántani sem.
34/F
34 évesen legyél Már határozott férfi kérlek. :)
Előttem lévők mind jól mondják.
Igaz mi fiatalabbak vagyunk 21 évesek és laktam anyóséknál párommal 1 évig. Majdnem szakítás lett a vége. Aztán végül a városban találtak egy 2 generációs házat. Mi vagyunk lent és ők fent. Most született meg az első gyerekünk. A mai napig költöznék innen is!
Beszéld meg a feleségeddel, hogy nem szeretnéd ha oda költöznének, én se szeretném ha anyukám velünk élne. Szerintem meg kell mondani anyósnak, hogy ha az unoka miatt akar oda költözni, hogy erre semmi szükség majd mehet látogatni, vagy ri viszitek, de ezért nem kell oda költözni!
Vagy esetleg azt akarja, hogy amit elad ház pénzét belefizeti így az ő és feleséged nevén lenne a ház?
Szerintem tök baresz.
Majd mesèlsz neki pár anyós viccet. :))
Én megmondanám hogy coki lesz majd neked a szemed alá! Az én házamba nem fogtok költözni.
Amúgy meg ezeket a dolgokat gyerek előtt kellett volna lefixálni. Most sz4rban maradsz. A feleséged őket választja, te meg mint sperma donor fizetheted a gyerektartást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!