Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A férjem és a családja nyomasz...

A férjem és a családja nyomasztanak, hogy babázás után menjek vissza dolgozni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 évet voltam itthon a lányommal, ő már óvodás. Folyamatos a nyomasztásom, hogy dolgozzak megint. Én úgy érzem, hogy a házi teendők + gyerek adnak annyi munkát, hogy amellé egy munkahely nem fér be. A férjem sokszor lapít, de sokszor jelzi, hogy jó lenne ha én is pénzt keresnék. A férjem amit tud segít itthon ezt elismerem, de mivel nincs nagy gyakorlata, lassú, néha el is rontja a dolgokat, egy komolyabb ebédet nem lehetne rábízni. Mit tennétek?

2021. ápr. 6. 18:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/163 anonim ***** válasza:
92%

Oké, a férjed szuper szakember tele munkával.

És ha holnap kap egy agyvérzést/elcsapja egy kocsi amikor átmegy a boltba az úton, akkor mit csinálsz?

2021. ápr. 6. 19:11
 52/163 anonim ***** válasza:
23%

Én megértelek kérdező.

Nekem is a férjem 800+ keres, én alig 200-at, most tervezzük a gyereket. Nem fogok visszamenni dolgozni, majd csak ha iskolás lesz a gyerek, és valószínűleg akkor is csak félállásban.

Anyagilag nincs szükség több pénzre, elég a férjem keresete, én csak azért szeretnék visszamenni majd idővel, hogy hasznosnak érezzem magam a társadalom szempontjából is, emberekkel dolgozom szeretem csinálni de ezzel együtt kimerítő munka.

Lehet hogy vannak szuperfeleségek akik 4 gyerek nevelése mellett is dolgoznak háztartást vezetnek főznek bevásárolnak, de ha nem muszáj megszakadni, akkor miért kínozzam magam??

Mi szeretünk kirándulni, családi programokat szervezni, találkozni a barátainkkal, van hobbink külön és együtt is. Plusz mai napig elmegyünk randizni kettesben 10 év házasság után, gyerek mellett is szeretnénk ezt tartani, hogy nyugdíjas korunkban is meglegyen kettőnk közt a szeretet és megértés. Egy házasság is energia befektetés, dolgozni kell rajta, idő.

Sok minden van egy ember életében a munkán kívül.

Én azt tanácsolom hogy a férjeddel alaposan beszéld át a helyzetet hogy mi legyen.

53/163 anonim ***** válasza:
97%
Gyerek nélkül is lehet valaki háztartásbeli. Egy feltétele van: mindketten ezt akarják. Nálatok csak te akarod, így nem fog működni.
 54/163 anonim ***** válasza:
94%

Szia, én is ilyen helyzetben voltam. A sokat kereső férjemnek és családjának nem az volt a baja hogy nem hoztam sok pénzt, hanem az, hogy otthon maradtam és antiszockodtam. Nem tudtunk este csevegni a sok mindenről, monoton lett minden. Teljesen mindegy volt neki hogy árufeltőltőnek megyek-e vagy bármi másnak, csak büszkén mesélhessen rólam a családjának és barátainak hogy mivel foglalkozok. Amióta én is kimozdultam, karizmám javult, izgalmasabb, jobb lett a kapcsolatunk.

Röviden: Vállalj részmunkaidőben valamit kezdetnek, amit szeretsz csinálni. Ha kell, képezd ki magad gyorstalpaló kurzusokkal az internet segítségével. A lényeg hogy más emberek között is legyél mint a férjed és gyerekeid.

2021. ápr. 6. 19:12
 55/163 anonim ***** válasza:
88%

Túltoltad, kérdező.

Az 50-es válaszod alapján egyértelmű, hogy a kérdés csak provokáció és azért jöttél, hogy hergeld ott a népet.

Jelentem is, hogy ez a k3rdés csak provokáció. Talán mások is jelentik, tiltanak GYK-ról és nem lesz tele az egész ilyen kamu kérdésekkel.

2021. ápr. 6. 19:12
 56/163 anonim ***** válasza:
91%

55: PONTOSAN! :)

A fő kérdés alatt le is írta, hogy a férje is piszkálja...

Tehát a "tökéletes házasság" azért nem annyira tökéletes egyetértés ebben a témában...

2021. ápr. 6. 19:13
 57/163 anonim ***** válasza:
91%
Mégis mire kéne írigykedni, végzettségedre, céljaidra, ceszegető férjedre, a félkész házatokra?
2021. ápr. 6. 19:13
 58/163 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 6. 19:14
 59/163 anonim ***** válasza:
79%
#59: Jogos! :))))))
2021. ápr. 6. 19:14
 60/163 anonim ***** válasza:
87%
Oké, most otthon van a gyerkőc.. De ha egyedül maradsz? Vagy ne adj isten vmi történik a férjeddel? Pl ismerős, 41eves volt. Elment reggel dolgozni, beult a kocsiba és leborult a kormányra, agyverzes. Viszontlátásra. Meghalt...
2021. ápr. 6. 19:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!