A férjem és a családja nyomasztanak, hogy babázás után menjek vissza dolgozni. Mit tegyek?
Oké, a férjed szuper szakember tele munkával.
És ha holnap kap egy agyvérzést/elcsapja egy kocsi amikor átmegy a boltba az úton, akkor mit csinálsz?
Én megértelek kérdező.
Nekem is a férjem 800+ keres, én alig 200-at, most tervezzük a gyereket. Nem fogok visszamenni dolgozni, majd csak ha iskolás lesz a gyerek, és valószínűleg akkor is csak félállásban.
Anyagilag nincs szükség több pénzre, elég a férjem keresete, én csak azért szeretnék visszamenni majd idővel, hogy hasznosnak érezzem magam a társadalom szempontjából is, emberekkel dolgozom szeretem csinálni de ezzel együtt kimerítő munka.
Lehet hogy vannak szuperfeleségek akik 4 gyerek nevelése mellett is dolgoznak háztartást vezetnek főznek bevásárolnak, de ha nem muszáj megszakadni, akkor miért kínozzam magam??
Mi szeretünk kirándulni, családi programokat szervezni, találkozni a barátainkkal, van hobbink külön és együtt is. Plusz mai napig elmegyünk randizni kettesben 10 év házasság után, gyerek mellett is szeretnénk ezt tartani, hogy nyugdíjas korunkban is meglegyen kettőnk közt a szeretet és megértés. Egy házasság is energia befektetés, dolgozni kell rajta, idő.
Sok minden van egy ember életében a munkán kívül.
Én azt tanácsolom hogy a férjeddel alaposan beszéld át a helyzetet hogy mi legyen.
Szia, én is ilyen helyzetben voltam. A sokat kereső férjemnek és családjának nem az volt a baja hogy nem hoztam sok pénzt, hanem az, hogy otthon maradtam és antiszockodtam. Nem tudtunk este csevegni a sok mindenről, monoton lett minden. Teljesen mindegy volt neki hogy árufeltőltőnek megyek-e vagy bármi másnak, csak büszkén mesélhessen rólam a családjának és barátainak hogy mivel foglalkozok. Amióta én is kimozdultam, karizmám javult, izgalmasabb, jobb lett a kapcsolatunk.
Röviden: Vállalj részmunkaidőben valamit kezdetnek, amit szeretsz csinálni. Ha kell, képezd ki magad gyorstalpaló kurzusokkal az internet segítségével. A lényeg hogy más emberek között is legyél mint a férjed és gyerekeid.
Túltoltad, kérdező.
Az 50-es válaszod alapján egyértelmű, hogy a kérdés csak provokáció és azért jöttél, hogy hergeld ott a népet.
Jelentem is, hogy ez a k3rdés csak provokáció. Talán mások is jelentik, tiltanak GYK-ról és nem lesz tele az egész ilyen kamu kérdésekkel.
55: PONTOSAN! :)
A fő kérdés alatt le is írta, hogy a férje is piszkálja...
Tehát a "tökéletes házasság" azért nem annyira tökéletes egyetértés ebben a témában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!