A férjem és a családja nyomasztanak, hogy babázás után menjek vissza dolgozni. Mit tegyek?
"amikor összeházasodtunk úgy beszéltük meg hogy egy gyereket szeretnénk. Őt szeretnék tisztességesen indítani az életbe (lakás, kocsi, megtakarítások). Két gyerekre az már két lakás, két kocsi stb. és közben mi is építkezünk részben."
1, ezt mind a családi pótlékból tervezed? 🤣 Vagy apuka szakadjon csak meg nyugodtan még cirka 20 évig??(nem,nem fog, ezt próbálta a tudotra adni)
2, minek mindent a feneke alá tolni? Ja tudom,hogy ugyanilyen dologtalan legyen mint te, még egy haszontalan tagja a társadalmunknak.
Figyelj kérdező!
Az én párom irodában mereszti a picsajat egésznap, igaz ő csak 650-720 között hoz haza.
Mellette én dolgozok, igaz én havi 150et keresek csak, és ő többet is van oda, mint én, de tiszta lakás és kaja is várja itthon.
Bár nem azért, mert életképtelen megcsinálni, simán ő sokkal leterheltebb melót dolgozik, nekem pedig belefér.
És én tudod, hogy mit csinálok? Tanulok mellette, hogy komolyabb munkám lehessen nekem is, és próbálom megtalálni, hogy miben vagyok jó.
Mert akármennyire is szeretem őt, sosem tudni, hogy mit hoz az élet. Lehet, hogy elhagyja valamelyikonk a másikat. Lehet, hogy baleset éri stb. Akkor az én 150ezres fizumbol kellene éljünk.
De legalább éhen nem halnank.
Ha a te ferjeddel lenne valami, akkor mit csinálnál? Mennél élősködni a következőhoz?
Illetve a legfontosabb: tényleg ezt a példát akarod mutatni a gyerekednek??? Hogy ez az élet? Csak mert lusta vagy?
Látszik, hogy proli vagy, ha szerinted 7-800 ezer forint egy hónapban olyan nagyon sok fizetésnek számít ilyen árak mellett 3 emberre. Úgy, hogy az egyiknek nincs bejelentett munkaviszonya és mindenféle járulékot még be kell fizetni utána.
Mielőtt azzal jönnél, hogy irigy vagyok, én 29 éves nő létemre közel ennyit keresek jobb hónapokban, a 10 évvel idősebb vőlegényem meg többet, mint a te férjed, kényelmesen, a saját íróasztalunk mögül, tisztességesen bejelentve.
Irigyek? 🤣 Egyedül megeresek ennyit + a férjem fizuja.
Nem irigyek vagyunk, csak van eszünk ellentétben veled, és nem, a férjed nem csak a családja miatt nyüstöl, de majd rájössz, ha kidob és a gyerek is vele marad, mert, hogy nincs bevételed nem is fogják neked ítélni. Csak majd jussunk eszedbe, mi irigyek, hogy szóltunk. 🤷♀️
"amikor összeházasodtunk úgy beszéltük meg hogy egy gyereket szeretnénk. Őt szeretnék tisztességesen indítani az életbe (lakás, kocsi, megtakarítások). Két gyerekre az már két lakás, két kocsi stb. és közben mi is építkezünk részben."
ez mind szép és jó de ha a gyereknek nem tanítjátok meg ezeknek az értékét, akkor olyan lesz mint te. elvárja hogy ő megkapja ami jár neki, de tenni nem tesz érte, hiszen eddig is minden az ölébe hullott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!