A férjem és a családja nyomasztanak, hogy babázás után menjek vissza dolgozni. Mit tegyek?
Igen, de mit nevelsz az ovis gyereken, aki normális esetben 4 éves korától intézményben lesz napi 6-8 órát??? :D
Ez csak kifogás, semmi több.
Normális nőt eleve ki sem elégít, hogy egész nap egy értelmes szót nem válthat senkivel, csak a gyereke szintjén. Plusz marha kedves vagy, a férjed szakadjon meg, te meg vakargatod otthon.
Ahhoz képest hogy hűű de sokat dolgoztok van időtök ilyen majomságokat firkálni :DDDDDD Aztán két mondatot sem tudtok rendesen értelmezni :DDD NEM a férjemnek van baja az itthonlétemmel, hanem a családjának, ő ezt nem bírja. A gyenge agyúaknak írom, akik orvosok, de a leírt szót fel nem fogják!
Nem mindenki karierista hála az égnek, én nem bébiszitternek szültem a gyerekemet. Egyszerűen csak irigyek vagytok és csumi. Nem akar mindenki ugyanúgy élni!
Lóf.ct irigy itt bárki....!
Te vagy igénytelen, napi 5-6 órában fogod suvickolni a mosdót vagy a zuhanykabint minden egyes napon....????
Tehát akkor a férjed egy tutyimutyi izé, aki nem tudja helyretenni a saját anyukáját...?????
Szép kis vircsaft! :-D
Hu de nagyra vagy azzal 7-800 ezres fizetessel. Azert nem krves, de ahhoz eleg ocska , hogy ilyen nagy pofad legyen a semmit tevesre.
En nem vagyok irigy rad. Az en ferjem pont a dupajat keresi es megis 6 oraban dolgozom mert nem vagyok egy lusta sz@r mint te. Nem szakadok meg, a gyerekre is jut ido, a ferjemre is es a haztartasra is. Es nem a ferjemtol keregetek koromre meg cipore, vagy karacsonyi ajandekra. Van tbm es felre is teszegetek arra az esetre ha valami tortenne vagy a hazasagunkkal vagy a ferjemmel.
Nagyon magas lovon ulsz amirol jo nagyot fogsz pottyani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!