A férjem és a családja nyomasztanak, hogy babázás után menjek vissza dolgozni. Mit tegyek?
"én nem bébiszitternek szültem a gyerekemet"
egy darab gyereked van. arra minek hívnál bébiszittert?? :D reggel elviszed az oviba, amíg ő ott van, te dolgozol. munka után elmész érte, és pesztrálhatod estig.
Kedves kérdező:
Én férjem szerette volna, ha otthon maradok,de közöltem vele, ez mind szép és jó,de mit gondol akkor miből lesz nyugdíjam? A nagy semmi akkora nyugdíjat kapnék amiből számolnom kell majd hány szelet párizsit tudok venni és lehet addigra ő nem is fog élni...
Értem én hogy neked erre nincs szükséged,de ha egyszer neadjisten meghal a férjed vagy tönkremegy(egy cég is bármikor befuccsolhat)ott állsz nulla munkatapasztalattal, csak az lesz az önéletrajzodon, hogy háztartási voltál, a kutya se fog rád nézni. Idősen alig lesz nyugdíjad, hisz nem dolgoztál szinte semmit és nem volt miből félretenned se.
Senki nem irigy rád, inkább szánni való, hogy még egy OKJ-ra sem mész el ahol megtalálhatnád álmaid szakmáját, helyette újra pucolod az amúgy is tiszta házat és 1 gyerekre vigyázol...
Amikor én "csak" közfoglalkoztatott munkát kaptam elkezdtem OKJ-ra járni és így megtaláltam a nekem való szakmát és most élvezem a munkámat. Gürizhettem volna életem végéig egy sz@r helyen,de nem volt kedvem.
Aztán ha felnő a gyerek(és hamar iskolába kerül, ami plusz órákkal akár 8 órára leköti stb.) akkor mihez kezdesz magaddal? Örökké nem lesz kicsi az a gyerek és végképp nem lesz szüksége rád -.-"
Megsúgom párom tanára milliomos volt, volt neki egy saját szállodalánca a férjével és csak hobbiból tanított. A férje azt mondta amíg kijön belőle a benzinpénz felőle mehet tanárnak :) Nem szükségből tanított, csak egyszerűen szeretett tanítani, számára a munka nem volt puszta hobbinál (és jól csinálta)és egy 20 millás autóval járt mindig be XD
"mit csinal a kerdezo, ha esetleg elhagyja a parja. Gyari munkat, konyhait vagy egyeb kepzettseget nem igenylo munkakorbe barmikor be lehet allni."
De nem akar, büdös neki a munka, inkább éhenhalna!
Hihetetlen, hogy ennyien benyelitek ezt a provokáló sz.r kamukérdést, és ilyen indulatokkal válaszoltok :D :D :D
Pont azt akarta elérni, hogy minél több válasz érkezzen (millió és egy hasonló kérdés volt már ezen az oldalon), hogy jót röhöghessen rajtatok. S lám sikerült is neki.
Tudom, hogy csak troll, de jól szórakozok rajta, úgyhogy néha bele megyek a játékba :D
Mára már egy legenda :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!