Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A férjem és a családja nyomasz...

A férjem és a családja nyomasztanak, hogy babázás után menjek vissza dolgozni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 évet voltam itthon a lányommal, ő már óvodás. Folyamatos a nyomasztásom, hogy dolgozzak megint. Én úgy érzem, hogy a házi teendők + gyerek adnak annyi munkát, hogy amellé egy munkahely nem fér be. A férjem sokszor lapít, de sokszor jelzi, hogy jó lenne ha én is pénzt keresnék. A férjem amit tud segít itthon ezt elismerem, de mivel nincs nagy gyakorlata, lassú, néha el is rontja a dolgokat, egy komolyabb ebédet nem lehetne rábízni. Mit tennétek?

2021. ápr. 6. 18:26
 141/163 anonim ***** válasza:
83%
Mamahotelbe majdnem havi 1 millás bevétellel, még szanalmasabba teszi ezt az geszet😂
2021. ápr. 7. 17:02
 142/163 anonim ***** válasza:
93%

"én nem bébiszitternek szültem a gyerekemet"

egy darab gyereked van. arra minek hívnál bébiszittert?? :D reggel elviszed az oviba, amíg ő ott van, te dolgozol. munka után elmész érte, és pesztrálhatod estig.

2021. ápr. 7. 17:22
 143/163 anonim ***** válasza:
91%
Én nem.lennék büszke rá, hogy a férjem nem áll ki mellettem és a családja miatt cseszeget. Szóval magadnak mondasz ellent. Ha ti ezt megtárgyaltátok, akkor miért nem világosítja fel a családját vagy, ha ketten vagytok, miért nem azt mondja, hogy ne foglalkozz velük? Megmondom, mert ő is egyetért velük.
2021. ápr. 7. 17:53
 144/163 anonim ***** válasza:
94%

Kedves kérdező:

Én férjem szerette volna, ha otthon maradok,de közöltem vele, ez mind szép és jó,de mit gondol akkor miből lesz nyugdíjam? A nagy semmi akkora nyugdíjat kapnék amiből számolnom kell majd hány szelet párizsit tudok venni és lehet addigra ő nem is fog élni...

Értem én hogy neked erre nincs szükséged,de ha egyszer neadjisten meghal a férjed vagy tönkremegy(egy cég is bármikor befuccsolhat)ott állsz nulla munkatapasztalattal, csak az lesz az önéletrajzodon, hogy háztartási voltál, a kutya se fog rád nézni. Idősen alig lesz nyugdíjad, hisz nem dolgoztál szinte semmit és nem volt miből félretenned se.

Senki nem irigy rád, inkább szánni való, hogy még egy OKJ-ra sem mész el ahol megtalálhatnád álmaid szakmáját, helyette újra pucolod az amúgy is tiszta házat és 1 gyerekre vigyázol...

Amikor én "csak" közfoglalkoztatott munkát kaptam elkezdtem OKJ-ra járni és így megtaláltam a nekem való szakmát és most élvezem a munkámat. Gürizhettem volna életem végéig egy sz@r helyen,de nem volt kedvem.

Aztán ha felnő a gyerek(és hamar iskolába kerül, ami plusz órákkal akár 8 órára leköti stb.) akkor mihez kezdesz magaddal? Örökké nem lesz kicsi az a gyerek és végképp nem lesz szüksége rád -.-"

Megsúgom párom tanára milliomos volt, volt neki egy saját szállodalánca a férjével és csak hobbiból tanított. A férje azt mondta amíg kijön belőle a benzinpénz felőle mehet tanárnak :) Nem szükségből tanított, csak egyszerűen szeretett tanítani, számára a munka nem volt puszta hobbinál (és jól csinálta)és egy 20 millás autóval járt mindig be XD

2021. ápr. 7. 23:49
 145/163 anonim ***** válasza:
13%
Nem olvastam vegig a valaszokat. A ferj tenyleg jol keres. Beszeld meg vele.Azzal nem ertek egyet,irtak paran, hogy mit csinal a kerdezo, ha esetleg elhagyja a parja. Gyari munkat, konyhait vagy egyeb kepzettseget nem igenylo munkakorbe barmikor be lehet allni.
2021. ápr. 8. 07:58
 146/163 qkker1 ***** válasza:
94%

"mit csinal a kerdezo, ha esetleg elhagyja a parja. Gyari munkat, konyhait vagy egyeb kepzettseget nem igenylo munkakorbe barmikor be lehet allni."

De nem akar, büdös neki a munka, inkább éhenhalna!

2021. ápr. 8. 10:34
 147/163 anonim ***** válasza:
76%

Hihetetlen, hogy ennyien benyelitek ezt a provokáló sz.r kamukérdést, és ilyen indulatokkal válaszoltok :D :D :D

Pont azt akarta elérni, hogy minél több válasz érkezzen (millió és egy hasonló kérdés volt már ezen az oldalon), hogy jót röhöghessen rajtatok. S lám sikerült is neki.

2021. ápr. 9. 13:05
 148/163 anonim ***** válasza:
88%
Én a húsos-csontosat sírom vissza...
2021. ápr. 9. 16:36
 149/163 anonim ***** válasza:
89%
#148 lemaradtam, az mi volt? 🤔
2021. ápr. 9. 18:40
 150/163 anonim ***** válasza:
93%

Tudom, hogy csak troll, de jól szórakozok rajta, úgyhogy néha bele megyek a játékba :D

Mára már egy legenda :D

2021. ápr. 9. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!