A férjem és a családja nyomasztanak, hogy babázás után menjek vissza dolgozni. Mit tegyek?
Szerintem ez akkor van rendben, ha mindketten elégedettek vagytok a helyzettel, ha a férjed szerint jól jönne a te fizetésed is, akkor valószínűleg szívesen adna le a terhelésből, vagy megvan a helye a 800 ezer forintnak, amit, ha építkeztek, el is hiszek.
Szerintem kiszolgáltatott helyzet, ha nincs az embernek jövedelme, az évek múlásával bármikor bármi történhet, jó ha több lábon áll egy család.
Ha van passzív jovedelmed, kiadott, lakásaid, befekteteseid, az úgy oké szerintem, onnantól csak szemelyiseg típus és ambíció kerdese, mennyire elégít ki a háztartás ellatasa.
Esetleg valamilyen kreatív munka otthonról? Arra is jó lehet ez az idő, hogy beindíts egy vallalkozast.
A férjed egyébként mit mondd, miért szeretne, ha dolgoznál?
Hát kérdező, engem jobban nyomasztana az hogy kitartanak.
Remélem az ágyban legalább mindent bevállalsz mert ha ezt se teszed hozzá a dolgokhoz hamar repülhetsz
Barátnőm férje millió fölött keres
Mégis visszament dolgozni
Te csak azért tetted fel a kérdést hogy dicsekedj vele h nem muszály dolgoznod
Te egyszerűen lusta vagy
Más anya 2-3 gyerek mellett dolgozik és nem szalad a ház
Amíg a gyerek oviba van te megállás nélkül takaritasz? Akkor csillog villog minden
Hagyjuk már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!