Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A férjem és a családja nyomasz...

A férjem és a családja nyomasztanak, hogy babázás után menjek vissza dolgozni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 évet voltam itthon a lányommal, ő már óvodás. Folyamatos a nyomasztásom, hogy dolgozzak megint. Én úgy érzem, hogy a házi teendők + gyerek adnak annyi munkát, hogy amellé egy munkahely nem fér be. A férjem sokszor lapít, de sokszor jelzi, hogy jó lenne ha én is pénzt keresnék. A férjem amit tud segít itthon ezt elismerem, de mivel nincs nagy gyakorlata, lassú, néha el is rontja a dolgokat, egy komolyabb ebédet nem lehetne rábízni. Mit tennétek?

2021. ápr. 6. 18:26
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
 161/163 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ez akkor van rendben, ha mindketten elégedettek vagytok a helyzettel, ha a férjed szerint jól jönne a te fizetésed is, akkor valószínűleg szívesen adna le a terhelésből, vagy megvan a helye a 800 ezer forintnak, amit, ha építkeztek, el is hiszek.

Szerintem kiszolgáltatott helyzet, ha nincs az embernek jövedelme, az évek múlásával bármikor bármi történhet, jó ha több lábon áll egy család.

Ha van passzív jovedelmed, kiadott, lakásaid, befekteteseid, az úgy oké szerintem, onnantól csak szemelyiseg típus és ambíció kerdese, mennyire elégít ki a háztartás ellatasa.

Esetleg valamilyen kreatív munka otthonról? Arra is jó lehet ez az idő, hogy beindíts egy vallalkozast.

A férjed egyébként mit mondd, miért szeretne, ha dolgoznál?

2021. ápr. 12. 13:41
 162/163 anonim ***** válasza:
86%

Hát kérdező, engem jobban nyomasztana az hogy kitartanak.

Remélem az ágyban legalább mindent bevállalsz mert ha ezt se teszed hozzá a dolgokhoz hamar repülhetsz

2021. ápr. 12. 17:58
 163/163 anonim ***** válasza:
79%

Barátnőm férje millió fölött keres

Mégis visszament dolgozni

Te csak azért tetted fel a kérdést hogy dicsekedj vele h nem muszály dolgoznod

Te egyszerűen lusta vagy

Más anya 2-3 gyerek mellett dolgozik és nem szalad a ház

Amíg a gyerek oviba van te megállás nélkül takaritasz? Akkor csillog villog minden

Hagyjuk már

2021. nov. 17. 13:34
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!