A férjem és a családja nyomasztanak, hogy babázás után menjek vissza dolgozni. Mit tegyek?
Én speciel szeretem a munkámat, de te ezt úgysem értheted.
Nyilván nem egy operatőr vagyok:)
27: hát akkor ezt kellett volna már az elején mondanod, és nem "takarózni" a gyerek+háztartással.
Ha nem szereted, akkor tanulj valamit, amivel előrébb léphetsz...
Mi a terved, ha netán bedől a férjed melója, vagy ő lép le...????
Hát akkor ne csodálkozz, ha majd a 700-800 ezer forintot kereső férjed megelégeli, hogy ő csinál mindent, te pedig koloncként élősködsz rajta.
Te meg ott fogsz állni pucér hátsóval, mert ugye saját pénzed nem lesz.
Te simán csak kitartatod a kényelmes popódat, és még sérelmezed azt is, ha anyósodék azt szajkózzák, húzzál vissza dolgozni. Más nő 3-4!! gyereket nevel/háztartást vezet, ja és még dolgozik is. Felháborító, mi?
Vicc vagy, kérdező! 😉
és mi lenne ha "véletlenül" megint teherbe esnél?
akkor legalább három évig megint maradhatnál
amíg összejön addig meg a vírusra hivatkozva maradhatsz még egy kicsit, úgyis vigyázni kell a gyerekre, mert nincs ovi
Szó se róla, én is örülnék, ha én vagy a férjem havi 7-800 ezret keresne. De akkor sem tartatnám ki magam egy pénzes férjjel, aki bármelyik nap elvághatja a pénzköldökzsinórt. Mert megunt és idegesítem, vagy mert belezúgott Krisztikébe a titkárságról, vagy mert rokkantra törte magát egy munkahelyi balesetben.
Meg az önérzetem sem engedné. Nem tudom megfogalmazni, de...gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!