Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A férjem és a családja nyomasz...

A férjem és a családja nyomasztanak, hogy babázás után menjek vissza dolgozni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 évet voltam itthon a lányommal, ő már óvodás. Folyamatos a nyomasztásom, hogy dolgozzak megint. Én úgy érzem, hogy a házi teendők + gyerek adnak annyi munkát, hogy amellé egy munkahely nem fér be. A férjem sokszor lapít, de sokszor jelzi, hogy jó lenne ha én is pénzt keresnék. A férjem amit tud segít itthon ezt elismerem, de mivel nincs nagy gyakorlata, lassú, néha el is rontja a dolgokat, egy komolyabb ebédet nem lehetne rábízni. Mit tennétek?

2021. ápr. 6. 18:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/163 anonim ***** válasza:
83%

Én speciel szeretem a munkámat, de te ezt úgysem értheted.

Nyilván nem egy operatőr vagyok:)

2021. ápr. 6. 18:54
 32/163 anonim ***** válasza:
96%

27: hát akkor ezt kellett volna már az elején mondanod, és nem "takarózni" a gyerek+háztartással.

Ha nem szereted, akkor tanulj valamit, amivel előrébb léphetsz...

Mi a terved, ha netán bedől a férjed melója, vagy ő lép le...????

2021. ápr. 6. 18:55
 33/163 anonim ***** válasza:
92%
Vmi azt súgja nekem, hogy ez a napi kattintasvadász kérdés lesz, a kérdező stílusa szándékosan provokatív és bicskanyitogató.
2021. ápr. 6. 18:58
 34/163 anonim ***** válasza:
96%

Hát akkor ne csodálkozz, ha majd a 700-800 ezer forintot kereső férjed megelégeli, hogy ő csinál mindent, te pedig koloncként élősködsz rajta.

Te meg ott fogsz állni pucér hátsóval, mert ugye saját pénzed nem lesz.

35/163 anonim ***** válasza:
93%

Te simán csak kitartatod a kényelmes popódat, és még sérelmezed azt is, ha anyósodék azt szajkózzák, húzzál vissza dolgozni. Más nő 3-4!! gyereket nevel/háztartást vezet, ja és még dolgozik is. Felháborító, mi?

Vicc vagy, kérdező! 😉

36/163 A kérdező kommentje:
Miért dőlne be a munkája? Egyenlőre annyi van, hogy el sem tudja már vállalni! Ez ostobaság hogy az építőiparnak 2 éve van! A férjemnek 2022 végére is van hatalmas munka foglalva. És még csak nem is ő a legkeresettebb szaki az ismerőseink között! (A férjem egyedi konyhabútorokat és tetőszerkezeteket készít.) És nem, nekünk családi értékrendünk van, 1000% hogy nem hagy el. Ahogy látom itt ez a többségnek semmit nem jelent. És elég nagy baj hogy így álltok a családhoz.
2021. ápr. 6. 18:59
 37/163 anonim ***** válasza:
24%

és mi lenne ha "véletlenül" megint teherbe esnél?

akkor legalább három évig megint maradhatnál

amíg összejön addig meg a vírusra hivatkozva maradhatsz még egy kicsit, úgyis vigyázni kell a gyerekre, mert nincs ovi

2021. ápr. 6. 18:59
 38/163 A kérdező kommentje:
37, amikor összeházasodtunk úgy beszéltük meg hogy egy gyereket szeretnénk. Őt szeretnék tisztességesen indítani az életbe (lakás, kocsi, megtakarítások). Két gyerekre az már két lakás, két kocsi stb. és közben mi is építkezünk részben.
2021. ápr. 6. 19:02
 39/163 anonim ***** válasza:
92%

Szó se róla, én is örülnék, ha én vagy a férjem havi 7-800 ezret keresne. De akkor sem tartatnám ki magam egy pénzes férjjel, aki bármelyik nap elvághatja a pénzköldökzsinórt. Mert megunt és idegesítem, vagy mert belezúgott Krisztikébe a titkárságról, vagy mert rokkantra törte magát egy munkahelyi balesetben.

Meg az önérzetem sem engedné. Nem tudom megfogalmazni, de...gáz...

40/163 anonim ***** válasza:
93%
Minek teszel fel kérdést, ha csuklóból lehurrogod az összes válaszolót? Tartasd ki pancser férjed oldalán, oszt' jónapot, értékrend kipipálva. :D
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!