A férjem és a családja nyomasztanak, hogy babázás után menjek vissza dolgozni. Mit tegyek?
"Nincsenek kenyérgondok."
Ennyi? Így otthon mersz maradni?
Egy (!) gyereket. Mások három mellett is tudnak dolgozni. Ha körülötted mindenki azt akarja, hogy dolgozz, akkor oltári pofátlanság eltartatni magad.
Én is anya vagyok, értem én, hogy a háztartás meg a gyerek időt igényel. Bár a gyerek négyig oviban van, és nincs lakás, amit napi nyolc órán keresztül kéne takarítani. De legfeljebb nem lesz úgy kinyalva a kéró, na bumm. Ahogy írtad, majd a férjed is kiveszi a részét.
Már csak azért is megéri dolgozni, mert a házasságod még megromolhat, vagy a férjedet baj érheti, és akkor ott állsz csupasz seggel. Ne viccelj már.
Nincsenek kenyér gondok mert a férjed úgy akarja:) majd lesznek ha a csp+gyerektartás lesz az össz bevételed miközben valahol lakni is kellene. Ha csak nem 200 nm-en éltek, kizártnak tartom hogy ennyi időt elvigyen a háztartás főleg úgy hogy a férjed is besegít. Ha holnaptól nem lesz kedve pénzt adni SEMMIRE, mit mondasz a gyereknek? Az óvónőnek ha kéri a csoportpénzt?
Édesanyám a kétezres évek elején megszült engem márciusban, elkezdte az egyetemet az év szeptemberben, mellette végig “vitte a háztartást” és dolgozott 8 órában. Ja, időre elvégezte, jó eredménnyel. Az a valami.
Ha ennyire büdös a munka szülj mégegyet, két gyerekkel majd nagyobb ívben leszel kibszva otthonról, nem fognak megállni a “nyomasztásnál”
21-es
Ezt miből gondolod, hogy az építőiparnak 2 éve van?
Bocs nem ide tartozik, csak érdekel.
De ha kitesz a férjed kénytelen leszek. Mert a családitól éhen haltok.
Te egyszerűen lusta vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!