Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A férjem és a családja nyomasz...

A férjem és a családja nyomasztanak, hogy babázás után menjek vissza dolgozni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 évet voltam itthon a lányommal, ő már óvodás. Folyamatos a nyomasztásom, hogy dolgozzak megint. Én úgy érzem, hogy a házi teendők + gyerek adnak annyi munkát, hogy amellé egy munkahely nem fér be. A férjem sokszor lapít, de sokszor jelzi, hogy jó lenne ha én is pénzt keresnék. A férjem amit tud segít itthon ezt elismerem, de mivel nincs nagy gyakorlata, lassú, néha el is rontja a dolgokat, egy komolyabb ebédet nem lehetne rábízni. Mit tennétek?

2021. ápr. 6. 18:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/163 anonim ***** válasza:
80%
Építőipar még körülbelűl 2 évig pörög, aztán annyi annak is. Ha a férjed is azon van, hpgy dolgozz, akkor inkább dolgozzál, mert ez hosszútávon neked lesz rossz.
2021. ápr. 6. 18:46
 22/163 anonim ***** válasza:
86%
Visszamennék dolgozni. Nem akarnék kitartott lenni, mert szültem egy gyereket és lusta vagyok dolgozni, a háztartást munka mellett is csináltad eddig is.
2021. ápr. 6. 18:48
 23/163 anonim ***** válasza:
90%
Szóval csak lusta vagy dolgozni.
2021. ápr. 6. 18:48
 24/163 anonim ***** válasza:
93%

"Nincsenek kenyérgondok."

Ennyi? Így otthon mersz maradni?

2021. ápr. 6. 18:49
 25/163 anonim ***** válasza:
93%

Egy (!) gyereket. Mások három mellett is tudnak dolgozni. Ha körülötted mindenki azt akarja, hogy dolgozz, akkor oltári pofátlanság eltartatni magad.

Én is anya vagyok, értem én, hogy a háztartás meg a gyerek időt igényel. Bár a gyerek négyig oviban van, és nincs lakás, amit napi nyolc órán keresztül kéne takarítani. De legfeljebb nem lesz úgy kinyalva a kéró, na bumm. Ahogy írtad, majd a férjed is kiveszi a részét.

Már csak azért is megéri dolgozni, mert a házasságod még megromolhat, vagy a férjedet baj érheti, és akkor ott állsz csupasz seggel. Ne viccelj már.

2021. ápr. 6. 18:51
 26/163 anonim ***** válasza:
91%

Nincsenek kenyér gondok mert a férjed úgy akarja:) majd lesznek ha a csp+gyerektartás lesz az össz bevételed miközben valahol lakni is kellene. Ha csak nem 200 nm-en éltek, kizártnak tartom hogy ennyi időt elvigyen a háztartás főleg úgy hogy a férjed is besegít. Ha holnaptól nem lesz kedve pénzt adni SEMMIRE, mit mondasz a gyereknek? Az óvónőnek ha kéri a csoportpénzt?

Édesanyám a kétezres évek elején megszült engem márciusban, elkezdte az egyetemet az év szeptemberben, mellette végig “vitte a háztartást” és dolgozott 8 órában. Ja, időre elvégezte, jó eredménnyel. Az a valami.

Ha ennyire büdös a munka szülj mégegyet, két gyerekkel majd nagyobb ívben leszel kibszva otthonról, nem fognak megállni a “nyomasztásnál”

2021. ápr. 6. 18:52
 27/163 A kérdező kommentje:
Szerintem csak irigyek vagytok. A férjem havi 700-800 ezer forintot keres. Emellé teljesen felesleges az én töredéknyi fizetésem, a gyerekemre alig lenne időm, a ház meg szaladna. Dolgozzatok ha annyira szeretitek! Én nem szerettem a munkámat.
2021. ápr. 6. 18:52
 28/163 anonim ***** válasza:
77%

21-es

Ezt miből gondolod, hogy az építőiparnak 2 éve van?

Bocs nem ide tartozik, csak érdekel.

2021. ápr. 6. 18:53
 29/163 anonim ***** válasza:
97%
És ha elhagy a férjed?
2021. ápr. 6. 18:53
 30/163 anonim ***** válasza:
96%

De ha kitesz a férjed kénytelen leszek. Mert a családitól éhen haltok.

Te egyszerűen lusta vagy

2021. ápr. 6. 18:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!