Jogosan érzem magam megbántva? Hogyan kellett volna lereagálnom?
Attol miert buta, mert valami rosszul esett neki? Mindenki mas. Tenyleg ha elsore hivsz meg valakit, akkor legyen mar benned annyi, hogy nem bogeted le magad egy ilyen ciki helyzettel házigazdakent. Most komolyan, az az ember aki meghív 12-ot, ugy hogy nem ellenőrzi még előre, hogy mennyit tud leültetni, az egy barom. En nem csinaltam volna ügyet belole, de orultem volna, hogyha a házigazda jobban leszervezi a dolgot, es előre szol, hogy mi majd csak kesobb eszunk. Igy szerintem nem csak nektek, de nekik is kinos volt. :/
kivancsi vagyok, aki itt alszentkedik gyakorin hobbiszinten, az milyen pofat vágott volna egy ilyen szituhoz 😇
Kérdező, te nagyon el vagy szállva magadtól.
Gyerekkoromban kis lakásban éltünk, és mikor jöttek a rokonok és sokan voltunk, mi is turnusokban ettünk. Senki nem sértődött meg, miért is tette volna bárki? Ha egyszer korlátozott a hely, akkor ez van. Ha nem tudod elfogadni akkor keress valami milliárdos csemetét és az ő házukban majd elfértek a kilométer hosszú asztalnál.
Tök normális gesztus hogy a család legmélyebb bugyraiba soroltak téged, és a szülőkkel ehettél. Jobb lett volna ha a sima, kevésbé szoros kötelékben lévő rokonokkal kell enned első körben, és utána jön a szűk család, te meg addig mehetsz pihegni és csacsogni a nappaliba?
8 hónapja vagytok együtt, márbocs, de az lófütty, és máris így kezelnek, családtagként, te meg ezen besértődsz.
Nőj fel ha már felnőttesdit játszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!