Hogy kellett volna lereagálnom?
Supermarketben dolgozom kasszàban. Van külön üvegvisszavàltó automatànk, de sokszor hoznak egy-két műanyag flakont, amit a kasszànàl àtveszek. Nemrég jött egy fiatal csaj, hogy leadhat-e pàr üveget, gondoltam, miért ne. A pàr üveg vègül 10 sörös üveg lett, amit egyenként le kellett húzni majd sztornózni, hogy lássam, mennyi centet ér. Tennem sem volt hovà, a sor meg nőtt. Végül addig addig bohóckodtam velük, még az egyik összetört a kezemben, ès megvágtam magam (nem mélyen, csak hosszan).
Elég csúnyàn nézhettem a csajra, mert látvànyosan megszeppent. Nem mondtam neki semmi csúnyàt, kedves maradtam, csak a szemeim szórtak szikràkat. Utàna folytattam a kasszázàst, szalvètát szorongatva, még el nem àllt (nem kellett ellàtni, nem volt durva).
Azóta nem làttam a csajt. Vajon megsértődhetett?
Nagyon jól tetted, h nem játszottad túl a dolgot. Szinte látom az indexes/origós cikkeket: Vérfürdő a szupermarketben! Ha én vágtam volna össze magam, én se repestem volna az örömtől. Nem szóltál be, nem káromkodtál, ez a lényeg.
Ha legközelebb meglátod a fiatal csajt, vesd a karjaiba magadat, és mondd neki, h elájultál a vérveszteségtől :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!