Félpár zokni kérdése:
Szerintetek kussban kellett volna maradnim?
Figyelt kérdés
Egy dohányboltban dolgozom, és a minap bejött egy terhes nő cigit venni. Én mondtam neki, hogy nem kéne dohányoznia, és hogy én nem fogom kiszolgálni. A főnököm pont bent volt, és elkezdtünk veszekedni és végül 2 hónap munka után kirúgott emiatt.2017. ápr. 7. 20:58
1/11 anonim válasza:
nem is biztos, hogy magának akarta venni, továbbá ha te elküldöd mástól ugyanúgy vesz...
és ebben nem te döntesz, gondolj bele holnap valaki a saját értékrendje szerint nem szolgál ki...
mondjuk kaját akarsz venni ő meg jön azzal, hogy nem ad neked olyan kenyeret amiben fehér liszt van, vagy húst, mert vegetáriánusnak kellene lenned...
24F
2/11 anonim válasza:
Nem rád tartozott.
Meg kellett volna tartanod a véleményedet magadnak.
3/11 anonim válasza:
Én is szoktam cigit venni a páromnak tehát lehet hogy nem is magának vette. Az eddigi válaszolókkal értek egyet inkább csöndbe kellett volna maradnod, nem a te dolgod hogy kioktasd a vásárlóidat. Az 1es vegetáriánus példája tökéletesen jellemzi ezt a szituációt.
4/11 anonim válasza:
Legközelebb a pékségben a kövér vásárlónak azt mondod majd, hogy ne 15 kiflit vegyen csak 5-öt? :D
Az ő élete, az ő gyereke. Miért kell beleszólni más dolgába?
Mondjuk látod, főnökként megtehetted volna... de alkalmazottként? Na ne...
5/11 anonim válasza:
Akkor megveszi máshol. Igazából engem is az agyvérézs kapna el, ha egy vadidegen osztaná nekem az észt, akinél ráadásul a pénzem szándékozom hagyni. Mondjuk lehet egy írásbeli figyelmeztetés elég lett volna és a következő ilyen után repülsz.
6/11 anonim válasza:
Részemről maximális respect a véleményedért; ez az egyik fele. A másik fele az, hogy mint te is látod, nem volt érdemes az igazadat képviselned ilyen szituációban. Rossz helyen és rossz időben tettél jót. Ez nem változtat azon, hogy igazad van. Az Úr azt mondja, Gyűjtsetek kinseket a mennyben; az apostolok pedig, hogy intsétek meg a bűnösöket...az igazság oldaláról te mindkettőt megtetted. Már csak keresned kell egy másik helyet, ahol a szükséges matériára is meg tudod keresni. 😉
7/11 anonim válasza:
Ha nem a kamukérdező vagy új felhasználónéven, akkor csak azt tudom tanácsolni, hogy menj el valami viselkedésterápiára. Az egyetlen ok, ami miatt a boltos megtagadhatja a fizető vevő kiszolgálását, az az ittasság, akkor is csak az esetben, ha szeszesitalt akar vásárolni.
8/11 anonim válasza:
Ja, a másik ok: Ha az illető dohány- vagy alkoholterméket akar vásárolni, de nem néz ki nagykorúnak, és ezt nem is tudja igazolni.
9/11 anonim válasza:
Szerintem jól tetted. Ritka mikor valakit érdekel a másik egészségi állapota. Ha nem is ő dohányzik de a párja igen... arról is meg van a véleményem. Főleg terhes nő mellett. Ha a nő nem dohányzik és ezt el is mondja akkor max bocsánatot kérsz. Amúgy egy ilyen piti dolog miatt még nem kellene kirúgni.
10/11 anonim válasza:
9: Most ugye nem arról van szó, hogy te vagy a kérdező, és saját magadat pártfogolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!