Félpár zokni kérdése:
Szerintetek kussban kellett volna maradnim?
Figyelt kérdés
Egy dohányboltban dolgozom, és a minap bejött egy terhes nő cigit venni. Én mondtam neki, hogy nem kéne dohányoznia, és hogy én nem fogom kiszolgálni. A főnököm pont bent volt, és elkezdtünk veszekedni és végül 2 hónap munka után kirúgott emiatt.2017. ápr. 7. 20:58
11/11 anonim válasza:
Értem, hogy te csak jót akartál, de most elszúrtad. Megvette a cigit máshol (lehet nem is magának vette, de ezek után lehet ő is rágyújtott), téged meg kirúgtak. Ezek után ne úgy segíts, hogy ennyire drasztikusan beleszólsz mások életébe. Ha bántanak valakit, akkor oké, hogy szólsz, de ő saját magának akart rosszat, ráadásul hiába félted a magzatot, ő ugyanúgy beszerzi majd a cigit máshonnan... (csak most elkergettél egy potenciális vásárlót).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!