Ez most normális, hogyan kébe lereagálnom?
A minap felhívott az exem uj barátnője h terhes. Kérdezem tőle h nekem ehez mi közöm van,fel akarnak kérni keresztanyának vagymi? Erre mondja csak szól h már semmi esélyem az exnél,nem csábíthatom vissza. Én annyit mondtam h ezzel engem hagyjon békén,és letettem, Azóta hivogat,de nem veszem fel a telot neki. Azt se tudom honnan tudja a tel.számom. Hívtam exemet h rákérdezzek h mit nyaggat a nője,de csak egy sms-t kaptam a csajtól h megmondtam h egy család vagyunk. Komolyan nem értem.
hozzáteszem hónapok óta nem beszéltem ex-emmel. Két hete a buszon találkoztunk,akkor beszéltünk,de csak sablonos dolgokról.
Pár hónapja járnak és már terhes? Ehhez csak gratulálni lehet.
Küld el ezt az exednek:
19:40 XD ez nagy volt!
Talán valahogy ezzel a szöveggel?
"ki mit vet, úgy arat"
Kicsit gúnyos hangnemben...
Vagy válts számot, vagy mond meg neki, hogy ha tovább folytatja a zaklatást, rendőrségen feljelented...és nem lesz nehéz beazonosítani, hogy ki hívogat téged...
(amúgy azért csinálja,mert az exed biztosan téged "istenít", hozzád hasonlítja a csajt és a csajnak ez nem tetszik... -ezt tutira tudom, mert már voltam hasonló helyzetben!-)
Amúgy ki szakított kivel? (lényegtelen, csak kíváncsi vagyok:))
Mint írtad, terhes a lány. Ilyenkor bekavarodnak a hormonok és olyan dolgokon problémázik illetve kiakad, amik korábban eszébe sem jutottak.
Ha szemét lennék én elkezdeném rápörgetni, hogy de igenis fülig szerelmes vagy az exedbe és titokban találkozgattok :DDDDD
exek idióták... exem csaja engem is zaklatott volt h hajnal 4kor írt h agyonver ha nem megy haza a srác közben 1hónapja nem is láttam, már terhes voltam a páromtól hozzá kell tenni 1utcára laktak tőlünk és a srác rendszerint járt be melóba mert legjobb barátja is ott dolgozott, párommal haverok voltak tehát az h találkoztunk néha nem direkt volt. a nő viszont majd egy évig zaklatott hiába cseréltem számot párom állította le amikor ocsmány módon szídott neki (1x találkoztunk akkor is kifejezetten kedves hangnemben beszélgettünk).
a párom exe aki kolléganőm volt meg akkor kezdett el zaklatni általában részegen késő este mikor a fiunk megszületett, h meséljem el mi van a párommal meg hasonlók, állítólag bekattant amikor szültem.
"én elkezdeném rápörgetni, hogy de igenis fülig szerelmes vagy az exedbe és titokban találkozgattok :DDDDD"
Simán megjátszanám.. Azzal a kiegészítéssel, hogy holnap majd találkozunk és csinálunk ezt-azt. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!