Ez most normális, hogyan kébe lereagálnom?
A minap felhívott az exem uj barátnője h terhes. Kérdezem tőle h nekem ehez mi közöm van,fel akarnak kérni keresztanyának vagymi? Erre mondja csak szól h már semmi esélyem az exnél,nem csábíthatom vissza. Én annyit mondtam h ezzel engem hagyjon békén,és letettem, Azóta hivogat,de nem veszem fel a telot neki. Azt se tudom honnan tudja a tel.számom. Hívtam exemet h rákérdezzek h mit nyaggat a nője,de csak egy sms-t kaptam a csajtól h megmondtam h egy család vagyunk. Komolyan nem értem.
hozzáteszem hónapok óta nem beszéltem ex-emmel. Két hete a buszon találkoztunk,akkor beszéltünk,de csak sablonos dolgokról.
hoyg szülés után a kitágult hüvelyéhez képest a tiéd mennyivel jobban fog esni...!!
ez elég primitív volt, aki szült annak már másra nem használható a... mert elromlott? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!