Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?
Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.
A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.
Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.
Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.
A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.
De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.
Én ezek után látni se akarom.
Mondjuk én pont tök elhízott vagyok, 120 kg, de még egyetlen kerti vagy más szék se szakadt le alattam 🤷♀️
Egy darab gagyi összecsukható legolcsóbb ikeás székünk ment tönkre, kitört a tartó csavar... tételezzük fel, hogy miattam... de az is hat év használat után 🤷♀️
Szóval a féltem a bútort érv mindenképp bullshit.
Azért a sok lepontozott (vagy lehet csak 1 aki magát ismételgeti) ne csináljon már úgy, mintha 50 és 150 kiló között nem létezne semmi és aki nem 50 kiló azalatt már beszakad a föld is. Lehet van túlsúly a kérdezőn, de majd ő eldönti, hogy mennyire veszélyezteti az egészségét vagy az, hogy le akar-e fogyni. Ha a kérdező testépítő lenne és a 80 kiló csupa izom lenne akkor nem szakadna be a szék az anyósa szerint?
Szerintem azzal még semmi gond nem lett volna ha hirtelen azt mondja ne üljön le, de hogy még a pokrócot is felajánlja. Ami meg a legbunkóbb dolog az egészben az az utánalevő telefonhívás. Hogy nem az van, hogy elgondolkodik azon, hogy talán nem kellett volna, hanem még közli hogy ne hisztizzen drága volt a szék. Én a fia helyében megmondtam volna neki, hogy majd ha neki segítségre vagy bármire szüksége lenne, akkor kérje azt a drágalátos széktől.
#92 Megszokhattad volna már, hogy ezen az oldalon csak az <50kg-s és a >150kg-s emberek létezésében hisznek, köztes állapot nincs.
Én is megkaptam már, hogy 300kg-s időzített szívinfarktus vagyok, miután azt írtam, hogy több vagyok 50 kilónál (55kg vagyok...). Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy akik ilyeneket kommentelnek, azok vajon hány kilók...
van rajtam bőven plusz kiló
tehát nyolván nem 65 kiló izom.
Hát, én egy grillpatty-félén 60 kilóval ültem az akkori barátnőm ölébe egy kerti székben, és semmi baja nem lett.
Ha pedig az anyós félti a széket, lett volna módja négyszemközt megmondani néked, hogy inkább máshová ülj.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!