Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?
Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.
A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.
Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.
Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.
A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.
De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.
Én ezek után látni se akarom.
hát szerintem jogos
nálunk is eljátszotta ezt a 120 ezres székkel egy rokon, hiába kértük, hogy ne használja
össze is tört alatta, nem véletlenül van rajta a súlyhatá
Persze semmi gond nem lett volna,ha négyszemközt megmondja, hogy X kilóig van a szék,ha úgy van ne ülj akkor bele,ott a régi kihoznom neked.
De konkrétan 15 fő előtt hangosan ordítva tette meg. A régi székeket meg kidobta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!