Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék megszégyenítettek,...

Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.

A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.

Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.

Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.

A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.

De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.

Én ezek után látni se akarom.

2020. aug. 5. 20:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/190 anonim ***** válasza:
86%
Meg érted leültet a földre mindenki előtt vendégségben mint egy szaros gyereket? Mindegy hány kiló vagy gusztustalan amit művelt. Amíg elnézést nem kér addig ne is állj vele szóba.
2020. aug. 5. 20:17
 12/190 anonim ***** válasza:
18%
Ha ez se motivál a fogyásra, akkor előbb-utóbb az egészséged bánja. De te csak sajnáld magad.
2020. aug. 5. 20:23
 13/190 anonim ***** válasza:
26%
Neki van igaza, csak annyiban hibázott, hogy mások előtt szólt, nem diszkréten. Én sem örülnék, ha egy kövér szétroppantaná az új, drága bútort. Láttam már ilyet. Ha a fogyókúrába is annyi energiát fektetnél, mint a hisztibe, akkor nem született volna meg a kérdés.
2020. aug. 5. 20:24
 14/190 anonim ***** válasza:
15%
Én sem engedtem volna, hogy beleülj. Hamikám, ideje leadni jópár kilót. Nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi okból is.
2020. aug. 5. 20:26
 15/190 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, én megvagyok magammal elégedve a plusz kilóimmal együtt.

Az egészségemmel sincs semmi probléma.

Nem fogyókúrás tanácsokat kértem, nem szándékozom ebbe fogni.

2020. aug. 5. 20:30
 16/190 anonim ***** válasza:
84%

Kétség kívül nagyon megszégyenített.

Egy darabig ne menj oda.

2020. aug. 5. 20:33
 17/190 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy meg mindenki úgy néz ki ahogy jól érzi magát. Nem azt kérte, hogy pluszba ti is leszóljátok. Elég baj az is, hogy a modellekből indultok ki és a sok 15 éves tini p*csából. Van aki nem akar ugyan úgy ki nézni, mint a többi. És ha valakinek nem tetszik akkor ez van kit érdekel? Mindenki fut a divat után, mintha olyan muszáj lenne. Telten is lehet valaki egészséges. Erről meg ennyit.
2020. aug. 5. 20:35
 18/190 anonim ***** válasza:
80%
Mindenkinek mást jelent a telt, de ahogy el nézem neked ennyiből még az anorexiás lányok is teltek.
2020. aug. 5. 20:39
 19/190 anonim ***** válasza:
94%

Akik szerint jól járt el az anyós...

Tényleg a megszégyenítés a megoldás?

Igen, lehet lustaság, bármi az elhízás oka. De a kérdező aa 9-es válaszban leírta, mi lett volna a megoldás.

Igen, ha olyan széket veszek, ami 80 kg-t bír, én sem örülnék, ha valaki 120 kilóval tönkretenné.

De ha vendéget várnék, tennék ki strapabíróbb széket már magamtól, és normális hangnemben négyszemközt tálalnám.

2020. aug. 5. 20:40
 20/190 anonim ***** válasza:
30%

Megszégyenített igen, de nem direkt.

Gondolom akkor szólt, mikor épp ültél volna le, akkor ugorhatott be neki. Én sem hagytam volna, hogy széttörd a bútort, plusz az sokkal cikibben jött volna ki, ha alattad törik szét, te meg hanyattesel, nem?

Előre ki kellett volna gondolnia, hogy hova ültessen(pl kihoz egy konyhaszéket)

Én is voltam így nagydarab férfi rokonnal, hogy ne álljon rá a gördeszkára, mert eltörik(gyerekként), nem éreztem sértőnek, csak kicsit, egyszerűen ez volt az igazság. Mellesleg van játszóházakban is súlyhatár, felnőttek felmehetnek 80kgig a gyerekük után, nekem kellett szólni barátnőmnek, hogy nem mehet fel, mert rászakadhat egy gyerekre, de szolidaritásból én sem mentem fel..

Kellemetlen helyzet, de egyszerűen muszáj kimondani, hogy ne történjen kár vagy megaláztatás vagy baleset.

Szilánkosra törik a szék, lehet meg is vágna..

2020. aug. 5. 20:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!