Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék megszégyenítettek,...

Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.

A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.

Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.

Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.

A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.

De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.

Én ezek után látni se akarom.

2020. aug. 5. 20:00
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/190 anonim ***** válasza:
3%

Kérdező!

A megszégyenítés a bajod, vagy az, hogy nem ülhetté a székbe?

Ezt a sértőnek vélt beszólást meg valahogy poénnal lereagálhattad volna.

Nekem egy kövér osztálytársam alatt egyszer szétesett egy puff, igaz, ő nem csak beleült, konkrétan huppant.

2020. aug. 6. 13:43
 92/190 anonim ***** válasza:
2%
Legközelebb vigyél magaddal egy saját széket, és akkor ez nem fordulhat elő.
2020. aug. 6. 13:47
 93/190 anonim ***** válasza:
15%
Annyira gyenge kamu kérdés. Felvezeti hogy ő túlsúlyos és ezért nem engedte leulni az anyós. Mikor páran egyetértettek az anyossal akkor olyan információ morzsát kezdett el csepegtetni hogy jaj nem is annyira kövér csak 83 kg. Nem evidens hogy ezt beleirjuk a kerdesbe mivel lényeges információ? Tulajdonképpen megvaltoztatja az egészet. Szóval a kérdező vagy hazudik a sulyarol vagy kamu az egész kérdés.
2020. aug. 6. 15:20
 94/190 anonim ***** válasza:
20%

96!

Két ilyen jellegű hozzászólásom is volt már, hogy ez sehogy se stimmel, kamukérdés ami arra jó hogy összeugrassza az embereket, meg is kaptam érte a jutalmamat millió piros formájában 😉

Van benne minden ami szem-szájnak ingere, anyósozás, testszégyenítés stb.

Teljesen kizárt hogy ez a kérdés így, a kiírt formában igaz legyen. Vagy kamu úgy ahogy van vagy a kérdező nem 83 hanem 120-130 kiló, máskülönben elképzelhetetlen az egész szitu.

Akkor a férfiak legnagyobb része se ülhetne le. Jó, tudjuk, a kérdező családjában maximum 70 kilósak a férfiak 😂 Na, többek között az ilyenek teszik hiteltelenné az egész kérdést.

2020. aug. 6. 15:33
 95/190 anonim ***** válasza:
16%

Ez vagy kamu, vagy csak elferdíti a kérdező.

De többet nem is írok, mert azokat is lepontozták, akik egyetértettek vélem. Nem akarok 3 szintet zuhanni.

2020. aug. 6. 15:47
 96/190 anonim ***** válasza:
13%
Ha valóban csak 83 kg lennél, az nem váltott volna ki ekkora "felhajtást", hiszen az még nem is annyira kövér. Ez egy anonim oldal, nyugodtan leírhattad volna a súlyodat.
2020. aug. 6. 15:49
 97/190 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem ez kamu kérdés.

Azt pedig végképp nem értem, miért pontozták le a kérdést és a kérdezőt kifogásoló embereket, a "szemétvénbanya" féle válaszokat pedig fel.

2020. aug. 6. 15:51
 98/190 anonim ***** válasza:
34%
Talán mert egyesek nem válaszolni akarnak, hanem alázni egy idegen embert.
2020. aug. 6. 15:57
 99/190 anonim ***** válasza:
22%
Nem, csak megmondják neki, amit gondolnak. A kérdezőnek joga van kérdezni, a válaszolónak pedig joga van válaszolni.
2020. aug. 6. 16:02
 100/190 anonim ***** válasza:
76%
A válaszoló a kérdésre válaszoljon, ne a kérdező súlyát vegzálja. A kérdés arra vonatkozik, hogy a kérdező túlreagálja-e a helyzetet vagy sem, nem arra, hogy kövér-e.
2020. aug. 6. 16:05
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!