Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék megszégyenítettek,...

Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.

A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.

Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.

Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.

A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.

De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.

Én ezek után látni se akarom.

2020. aug. 5. 20:00
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/190 anonim ***** válasza:
89%
Ha beszól neked redvás, bunkó módon egy idióta, azt nem, nem kell eleganciával viselni, sőt, egyenesen hülyeség! Igenis vissza kell szólni, ha én nem ugatok bele más ember életébe, akkor az enyémbe se tegye senki, ha meg megteszi, akkor számoljon azzal, hogy hatszorosan adom neki vissza. Kész.
2020. aug. 6. 19:50
 122/190 anonim ***** válasza:
8%
De gondolom az itt hozzaszolo emberek nagy része azt rendben valónak gondolja ami pl a Facebook telt nők oldalán megy ahol napi szinten alazzak azokat akik nem hajasak. Kettős mérce mint olyan? Szánalmas
2020. aug. 6. 19:51
 123/190 anonim ***** válasza:
22%
80* kg nem számít annyira kövérnek. Szóval a kérdező vagy a súlyáról hazudik, vagy kamu az egész.
2020. aug. 6. 19:51
 124/190 anonim ***** válasza:
89%

Ó, te vagy az a drágaság, aki legalább 100 kérdés alá odanyögi belemagyarázva minden témába a kettős mércét? :D Kezeltesd már ezt a fixa ideát...

Amúgy nem érdekel a face, épeszű ember nem aláz senkit, online sem, úgyhogy vidd máshova a kettős mércés dumát, olyannak, akit ez tényleg érint!

2020. aug. 6. 19:53
 125/190 anonim ***** válasza:
5%
Igen, nyilván én vagyok hiszen ide mindössze 3 ember kommentel.👏👏
2020. aug. 6. 19:55
 126/190 anonim ***** válasza:
80%
Márpedig igen, van egy kommentelő, aki bármely téma alatt, mikor nem értettek vele egyet és képtelen volt érvekkel megvédeni az álláspontját, rögtön jött az elcsépelt kettős mércés panaszával. :D Igen furcsa, hogy itt is csak ennyire tellett, mikor közöltük veled, hogy marhára semmi közöd hozzá, ki hogy éli az életét. :D
2020. aug. 6. 19:58
 127/190 anonim ***** válasza:
16%
Hallottátok? Ma elmarad a Barátok közt meg az Éjjel-nappal Budapest, mert az egész ország a gép előtt fog ülni, és ehhez a kérdéshez kommentel.
2020. aug. 6. 20:05
 128/190 anonim ***** válasza:
7%
Nem erveltem mert semmi értelme. Aki ilyen elvakultan véd egy csoportot, nem látva a problémát azt úgy sincs értelme győzködni. Amúgy meg leszarom hogy mit gondolsz ki vagyok.
2020. aug. 6. 20:06
 129/190 anonim ***** válasza:
8%
Itt se csak én írtam ugyanazt a véleményt, de hát te jobban tudod ki kicsoda....
2020. aug. 6. 20:08
 130/190 anonim ***** válasza:
62%
Akárcsak én a kettős mércés fixa ideádat, és a téveszmét, hogy feljogosítva érzed magad, hogy beleszólj mások életébe. :D Elég uncsi, gáz életed lehet, hogy a magad élete helyett mások életével foglalkozol, és nekik osztogatsz kéretlen tanácsokat. Ennyire menthetetlen a helyzet már nálad? :o
2020. aug. 6. 20:09
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!