Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?
Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.
A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.
Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.
Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.
A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.
De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.
Én ezek után látni se akarom.
"Nem tudja, a pontos súlyom de feljebb is írtam, hogy az ő szemében aki 65 kg+ az már extrém elhízott kategória."
Homályosítsd már fel a mamát, hogy a súly önmagàban nem árul el semmit egy ember testalkatáról, mivel nem mindegy hàny cm mellè.
Most egy átlagnál magasabb lány is legyen 50 kilos esetében anorexiás, mert neki fennakadt a lemez az"ideális 60 kg-al"? De buta emberek vannak te jó ég.
De ha egy székre leül, akkor csak a súly számít, nem a magasság.
Én mamika eszmefuttatására reagáltam ha nem tűnt volna fel. Hogy meg akarja szabni centitől függetlenül hàny kg legyen valaki.
De ja ahogy írtàk előttem egy normàlis szék nem szakad össze egy 80kilos ember alatt szóval kár tovàbb mocskolódni a kérdezővel. Anyós meg egy paraszt.
Nem 65. A kérdező azt mondotta, hogy 83 kg.
Igen, a kérdező annyi, de most erről beszélünk:
"Nem tudja, a pontos súlyom de feljebb is írtam, hogy az ő szemében aki 65 kg+ az már extrém elhízott kategória."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!