Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék megszégyenítettek,...

Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.

A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.

Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.

Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.

A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.

De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.

Én ezek után látni se akarom.

2020. aug. 5. 20:00
 171/190 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy engem egy kb. 70 éves úr százkilósozott le, üzletben voltam eladó. Akkor voltam 62 kiló és napi szinten futottam a kutyámmal. :D Most már röhögök rajta, de akkor nagyon rosszul esett, nyilvánvalóan sértegetni akart, és tudta, hogy eladóként nem szólhatok neki vissza.
2020. aug. 9. 10:00
 172/190 anonim ***** válasza:
90%
173# én mosolyogva mondtam volna neki, hogy elfogadnék tőle tippeket, mert örülnék neki, ha így néznék ki én is 95-100 évesen.
2020. aug. 10. 19:43
 173/190 anonim ***** válasza:
79%

"Nem tudja, a pontos súlyom de feljebb is írtam, hogy az ő szemében aki 65 kg+ az már extrém elhízott kategória."

Homályosítsd már fel a mamát, hogy a súly önmagàban nem árul el semmit egy ember testalkatáról, mivel nem mindegy hàny cm mellè.

Most egy átlagnál magasabb lány is legyen 50 kilos esetében anorexiás, mert neki fennakadt a lemez az"ideális 60 kg-al"? De buta emberek vannak te jó ég.

2020. aug. 11. 11:28
 174/190 anonim ***** válasza:
13%

De ha egy székre leül, akkor csak a súly számít, nem a magasság.

2020. aug. 11. 11:58
 175/190 anonim ***** válasza:
62%

Én mamika eszmefuttatására reagáltam ha nem tűnt volna fel. Hogy meg akarja szabni centitől függetlenül hàny kg legyen valaki.

De ja ahogy írtàk előttem egy normàlis szék nem szakad össze egy 80kilos ember alatt szóval kár tovàbb mocskolódni a kérdezővel. Anyós meg egy paraszt.

2020. aug. 11. 12:05
 176/190 anonim ***** válasza:
55%
#176 Ha egy szék 65kg-nál többet nem bír el, ott sem a magasság, sem a súly nem számít. Ott az számít, hogy ki b@szta így el a tervezést.
2020. aug. 11. 12:09
 177/190 anonim ***** válasza:
12%

Nem 65. A kérdező azt mondotta, hogy 83 kg.

2020. aug. 11. 12:17
 178/190 anonim ***** válasza:
67%

Igen, a kérdező annyi, de most erről beszélünk:

"Nem tudja, a pontos súlyom de feljebb is írtam, hogy az ő szemében aki 65 kg+ az már extrém elhízott kategória."

2020. aug. 11. 12:21
 179/190 anonim ***** válasza:
100%
A párom alatt most tört össze pár napja a kerti szék, 95 kiló. Röhögtünk egy jót, bár ő pasi. A vékonyabb emberekre, főleg az idősebb nőkre jellemző sokszor ez a hozzáállás.
2020. aug. 11. 12:25
 180/190 anonim ***** válasza:
75%
Én vékonyabb ember vagyok, de azt mondom: az anyós egy köpedelem, le kell az ilyen bekeseredett vénasszonyt sz.rni! Inkább az a baja az ilyennek, hogy valaki "elvette" tőle a pici fiát...
2020. aug. 11. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!