Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék megszégyenítettek,...

Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.

A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.

Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.

Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.

A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.

De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.

Én ezek után látni se akarom.

2020. aug. 5. 20:00
 161/190 anonim ***** válasza:
29%

XDXDXD Milyen magyar vér vazze? Genetikailag nincs is magyar, kevert ebben az országban mindenki, mindenféle szláv, román, meg a franc tudja, milyen balkáni népekkel. :D

Szeretnél te olyan lenni, mint az északiak, mindenben lekörözték ezt a putrit már. :D Magyar vér... XDXDXD

2020. aug. 7. 00:27
 162/190 anonim ***** válasza:
79%
Nőként írom hogy 7.-ben voltam 170cm. Negyed részről sváb vagyok és nem attól lettem ilyan magas hanem anyai ágon a magyar nagyszüleimtől. Apai ágon a nagyapám sváb egyébként és alacsony. A "magyar vér" miatt vagyok magas.
2020. aug. 7. 07:27
 163/190 anonim ***** válasza:
71%
Mindjárt jön majd töpszli incelke és kijelenti, hogy na olyan nem lehet, a magyar véééér nem olyan. :D Nagy baj, ha egy srácnak a toronyban és délen is problémái vannak egyszerre...
2020. aug. 7. 08:27
 164/190 anonim ***** válasza:
32%
Menjetek már dolgozni.
2020. aug. 7. 09:41
 165/190 anonim ***** válasza:
6%
Miért dőlnek be ilyen sokan egy kamukérdésnek? És miért kezdenek el teljesen másról vitatkozni hozzászólásokban?
2020. aug. 7. 11:20
 166/190 anonim ***** válasza:
21%

Te magadról állítod, hogy túlsúlyos vagy.

Sajnos a szipirtyónak igaza van.

Örülj, hogy figyelmeztet.

Meg azoknak is örülj, akik itt kritizálnak, mert abból tudsz tanulni.

Akik meg bólogatnak, meg helyeselnek neked, azokkal nagyon vigyázz, mert azoktól még 150kg is lehetsz és még akkor is bólogatnának csakhogy begyűjtsék a helyeslésér a pontokat.

Tanuld meg egy életre, hogy azzal többre mész, ha van legalább egy kritikusod, mintha 1000-en bólogatnak és helyeselnek.

Nem kel szeretned a szipirtyó anyósod, de ő legalább őszintén kimondja a véleményét.

Lehet, hogy sz@rul esik, de abból legalább tudsz tanulni.

Akik itt helyeselnek neked azzal elmehetsz a sóhivatalba, abból az életben nem fogsz tanulni semmit.

2020. aug. 7. 11:30
 167/190 anonim ***** válasza:
15%
Akik itt egyetértenek veled, azok mind csak pontvadászok. Valójában azonban mindenki tudja, ez egy intő jel volt néked arra, hogy fogyj le!
2020. aug. 7. 11:34
 168/190 anonim ***** válasza:
73%
Azért ne legyetek már ennyire seggfejek, egy szék 100 kilóig simán elbír egy embert. A kérdező meg elég messze van tőle. 170valahány centihez a 80x kiló meg nem akkora túlsúly, hogy zsírdisznónak kelljen titulálni, maximum van rajta pár kg felesleg, na bumm. Ti gondolom mind tökéletesek vagytok, kocka hassal meg izmos karokkal, vádlival. Nyilván nem, különben nem máson élnétek ki a frusztrációtokat.
2020. aug. 7. 11:37
 169/190 anonim ***** válasza:
45%
Ha nálam kövér vendég járna, félrehívnám, s megmondanám neki, hogy "kérlek ne ülj bele a székbe", hozok neked másikat. De nem így mindenki előtt.
2020. aug. 7. 11:47
 170/190 anonim ***** válasza:
20%

"Két ilyen jellegű hozzászólásom is volt már, hogy ez sehogy se stimmel, kamukérdés ami arra jó hogy összeugrassza az embereket, meg is kaptam érte a jutalmamat millió piros formájában 😉

Van benne minden ami szem-szájnak ingere, anyósozás, testszégyenítés stb." Ezt akartam írni, de itt az ilyen átlátszó kérdésekre falkában ugranak az emberek... :/ Program.

2020. aug. 9. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!