Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék megszégyenítettek,...

Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.

A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.

Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.

Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.

A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.

De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.

Én ezek után látni se akarom.

2020. aug. 5. 20:00
 141/190 anonim ***** válasza:
18%
Jól van akkor higyj amit akarsz.
2020. aug. 6. 20:39
 142/190 anonim ***** válasza:
67%
Született részedről egy állítás, amit a tudomány és a BMI is cáfol, ugyanis a magasság függvényében lehet megállapítani, hogy megfelelő-e az adott illető súlya. Erre kérdeztem rá, de sajnos képtelen voltál rá reális, tudományos választ adni. Nem x súly felett sok a kiló, hanem ez a magasság függvénye is. Igenis van magas nő, aki hatvanvalahány kilóval tökéletes testalkatú, nem minden nő kis 160 centis tipegő apróság.
2020. aug. 6. 20:43
 143/190 anonim ***** válasza:
11%
Nos, minket férfiakat úgyis csak a 160 alatti "apróságok" érdekelnek, szóval afelett teljesen mindegy, hogy ki milyen ronda vagy dagadt, úgysem kell senkinek.
2020. aug. 6. 20:50
 144/190 anonim ***** válasza:
91%
Óóóó, de tévedsz, jaj de tévedsz, tudnék mit mesélni. :) :) :) Úgyhogy ne nyilatkozz az igazi férfiak nevében, maximum a megkeseredett, önbizalomhiányos incelkék nevében beszélhetsz (akik zöme szimplán csak kicsike délen).
2020. aug. 6. 20:52
 145/190 anonim ***** válasza:
69%
Ó persze, háromgyerekes családapa biztos a gyk-n fogja mulatni az időt a boldog családos élete helyett, és zömmel tiniket és huszonéveseket fog győzködni bőszen. :) Közismert, hogy ezzel a korosztállyal van tele a gyk. Na ne félj, nálam jobban nem válogathattál, és ha csak láttad volna, hogy milyen kidolgozott testű emberek közül. :) Akiknek az önbizalma alap, hogy rendben volt.
2020. aug. 6. 21:01
 146/190 anonim ***** válasza:
80%
147-es ne beszélj minden férfi nevében, kifejezetten a 175 centi feletti nőkre bukok, köszi!
2020. aug. 6. 21:05
 147/190 anonim ***** válasza:
5%
#151 Ha mamapótlékot keresel, akkor jó is, ha magasabb. :) Nekem sikerült leszakadnom anyámról, és önálló életbe kezdenem, úgyhogy számomra a nő nem pótanyuka, hanem társ.
2020. aug. 6. 21:08
 148/190 anonim ***** válasza:
22%
152, hagyd rá. Ez az ember mindent jobban tud. Vagy legalábbis azt hiszi.
2020. aug. 6. 21:09
 149/190 anonim ***** válasza:
82%
Mi köze ennek az anyákhoz? Haver, neked valami marhára súlyos problémáid vannak. Vagy tényleg incel vagy, vagy valami nagy önbizalomhiányod van, de egészséges férfi nem erőlteti ennyire a saját defektes felfogását másokra. Az egész családomban az alap a 170, de inkább 175 centi volt anyai, apai ágon egyaránt, így nekem ez az alap, másnak tetszhet az alacsony, nekem 175 a minimum. A különbség, hogy nem kezdek másokat győzködni meg ilyen beteges dolgokat belemagyarázni. Ha legalább eszed lenne a pszichológiához, és tudnád, mit jelent a mamapótlék. Nem, nem az, hogy 194 centimre alap, hogy a párom legyen minimum 175. Na menj a képzelt családodhoz!
2020. aug. 6. 21:15
 150/190 anonim ***** válasza:
15%

#154 Látod, még te magad is beismered, hogy anyádat keresed minden nőben.

"175 centi volt anyai, apai ágon egyaránt, így nekem ez az alap, másnak tetszhet az alacsony,"

:)

2020. aug. 6. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!