Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék megszégyenítettek,...

Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.

A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.

Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.

Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.

A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.

De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.

Én ezek után látni se akarom.

2020. aug. 5. 20:00
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/190 anonim ***** válasza:
63%
Aha. És a magmondáshoz muszáj taplónak lenni. mert kulturáltan nem lehet lekommunikálni a gondolataikat.
2020. aug. 6. 16:05
 102/190 anonim ***** válasza:
93%

Most nem azért, de nálunk hátul a kertben a sütő mellett gagyi műanyag székek vannak. Van 2 méteres 100 kilós barátunk, akit simán elbír, meg se nyekken.

A drágább kerti bútorok is elbírják a teraszon, szóval maradjunk annyiban, hogy anyós vagy olyan ostoba mint állat vagy simán csak szemétkedni akart.

2020. aug. 6. 16:06
 103/190 anonim ***** válasza:
76%
Komolyan mit érez az az ember, aki leírja egymás után vagy nyolcszor, hogy a kérdés kamu. Egy biztos, jól elbeszélgetsz saját magaddal...
2020. aug. 6. 16:14
 104/190 anonim ***** válasza:
73%
105, hát, nálunk tört a sógornő alatt a műanyag kerti szék. Nagyot esett, szerencsére csak a széknek lett baja. Ő onnan 95-100 kiló volt akkor.
2020. aug. 6. 16:56
 105/190 anonim ***** válasza:
90%
Sz@r kínai műanyag szék a 60kg-s bátyám alatt is törött már össze. Vannak sz@r minőségű székek. Még drágább kerti bútornál is előfordul, hogy a minőség egyszerűen gagyi. De ez nem azt jelenti, hogy senkinek nem szabad többnek lenni 50 kilónál. Normális széket kell venni, ami kibírja egy átlag ember súlyát. A 83kg szerintem még nem olyan extrém túlsúly, hogy speckó szék kelljen hozzá. :D
2020. aug. 6. 17:20
 106/190 anonim ***** válasza:
25%
Egyáltalán nem mindegy a kérdés szempontjából az hogy hány kiló a kérdező. Mert ha egy 150 kilós zsirdiszno akkor én is feltenem a baromi drága vadi új székeket a segge alatt. Az más kérdés hogy nem így intéztem volna. De így hogy 83 kiló nyilván semmilyen szék nem tört volna össze alatta ezért teljesen más megvilágításba helyezi a dolgot. De az hogy ezt a lényeges információt a kérdésből kifelejtette elég gyanús. A másik meg az hogy ha engem nem zavar a súlyom, elégedett vagyok magammal akkor egy ilyen beszolast nem érzek megszegyenitesnek. Ha te annak érzed akkor le kellene fogyni kérdező. Ha tényleg tetszel így magadnak akkor meg nem kell így hisztizni. Én meg tetkos vagyok és pont leszarom az olyan embereket akik szerint így csúnya vagyok mert nekem így tetszik. Érted a lényeget? Engem nem tud megserteni aki azt mondja hogy csúnya a tetkos ember mert tudom hogy nincs igaza. Te a lelked mélyén nem vagy kibekulve magaddal csak nyomod ezt a nők lapja cafes szeretem önmagam dumát.
2020. aug. 6. 17:26
 107/190 anonim ***** válasza:
41%
Utolsó, te akkor teljes nyugalommal a földre ültél volna egy pokrócra, mikor mindenki más székeken ül? Szerinted ez rendben lett volna?
2020. aug. 6. 19:22
 108/190 anonim ***** válasza:
81%
Normális ember nem használ olyan kifejezést hogy zsírdisznó, ugyanis ennek a célja kifejezetten mások megalázása.
2020. aug. 6. 19:23
 109/190 anonim ***** válasza:
16%
Ha 150 kilós vagyok akkor igen. Bár én nem lennék olyan igénytelen hogy úgy elhizzak. Ha csak kb 10 kiló felesleg van rajtam és az egész cirkusznak semmi értelme akkor nyilván nem. De kifejtettem miért nem hiszem hogy igaz a kérdés.
2020. aug. 6. 19:30
 110/190 anonim ***** válasza:
68%
Aha. Ha neked alap hogy megszégyeníts másokat, akkor az oké? Szánalmas egy színvonal. Az hogy a kérdés igazi-e, lényegtelen. ijesztő hogy számodra ennyire alap mások alázása.
2020. aug. 6. 19:32
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!