Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék megszégyenítettek,...

Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.

A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.

Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.

Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.

A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.

De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.

Én ezek után látni se akarom.

2020. aug. 5. 20:00
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/190 anonim ***** válasza:
93%

Fogjátok már fel, hogy nem az a kérdés, hogy mennyi a kérdező BMI-je.

A kérdés az, hogy bunkó volt-e az anyós. Ha mondjuk tejfehéjre allergiás lett volna, akkor ugyanez a szitu arra fordítva:

Anyósjelölt tálalja az ebédet a családnak, mindhárom fogás olyan, amit nem ehet a kérdező. Mielőtt szedne, anyós rárivall, hogy ő azt ne egye meg, nem neki főzte, számára itt a macskakaja, mindjárt kiborítja neki egy tányérra.

2020. aug. 6. 07:25
 72/190 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező!

Anyósod bunkó volt, ez vitán felül áll! Helyesen tetted, hogy eljöttél onnan.

Egyébként kizártnak tartom, hogy a széket féltette volna, biztos vagyok benne, hogy neked akart odaszúrni.

83 kg vagy? Egy férfi még csak nem is nagy darab, ha 83 kg! Akkor egy átlag férfi nem is ülhet bele? Ilyen szék sehol nincs!

A kisgyerekeim kaptak olyan műanyag széket, ami sámli magasságú. A kisgyerekeknek ülni tökéletes (lábszáruk térdnél derékszögben hajlik), és a dohányzóasztalhoz odarakva pont ideális nekik rajzolni. Nos, ennek a széknek is a teherbírása 100 kg! Érted? Egy kisgyerekek számára készített kisszéknek!

Szerintem se állj szóba anyósoddal többet, egy ekkora bunkóval jobb nem is tartani a kapcsolatot.

2020. aug. 6. 07:52
 73/190 anonim ***** válasza:
96%
Anyósod nagyon is jól tudta, hogy nem fog a szék összetörni alattad, csak egy tahó. Életemben nem láttam még olyan széket ami ne bírna ki 100 kilót. Én is 172 cm vagyok és nemrég még 85 kg voltam, de senki se nézett volna 100 kg-nak. Szóval ez csak egy kifogás volt, hogy mások előtt megalázhasson. Nem mennék oda többet.
2020. aug. 6. 08:00
 74/190 anonim ***** válasza:
7%

A kérdés egyáltalán nem kapcsolódik össze a kérdező súlyával

de, összekapcsolódik.

2020. aug. 6. 08:12
 75/190 anonim ***** válasza:
14%

Nekem beszólhatnak, ha tudom, hogy nincs igazuk lepereg rólam...

Más a helyzet, ha tudom, hogy igazuk van. Mondhatod, hogy nem zavar a súlyod, te így érzed jól magad, de ezek szerint nem így van. Ha így lenne, kirühügted volna és beleülsz a székbe emelt fővel...

2020. aug. 6. 08:20
 76/190 anonim ***** válasza:
15%

81, te nagyon hülye... a kérdező azzal kezdi, elhízott. Emiatt szólt be neki anyós. De nem, tényleg nem kapcsolódik össze.

Kövér? Igen. Anyós bunkó? Lehet. Lehet, hogy a maga paraszt módján szólni akart, mert a kérdező, mint látjuk, állítólag jól érzi magát így is... hát nem tudom, ha én jól érzem magam, nem érdekel, kinek nem tetszik.

2020. aug. 6. 08:22
 77/190 anonim ***** válasza:
89%

83-as nem győztél meg, sajnos nem megy a helyzetfelismerés. Az anyós kifejezetten utazott a menyére, ezért teljesen irreleváns a kövérsége, mert ha más szúrta volna a szemét, akkor amiatt szégyeníti meg hasonló módon.

Itt a kommentek arról szólnak többségében, hogy néhány frusztrált ember kieressze a gőzt és vegzáljon egy túlsúlyos embert, semmivel nem jobbak, mint az anyós.

2020. aug. 6. 08:27
 78/190 anonim ***** válasza:
91%
Az hogy elismeri hogy van rajta plusz kilók nem egyenlő azzal hogy annyira kövér hogy a szék nem bírná el.
2020. aug. 6. 08:31
 79/190 anonim ***** válasza:
84%
Én azt hittem vagy kb 130 kg, a 80 kg-al nincs semmi baj. Minek vesz olyan széket ami ekkora súlyt sem bír el. Kérdem én a férfiakat is a földre ülteti? Mert 80 kg alatt nem sok férfit ismerek
2020. aug. 6. 10:08
 80/190 anonim ***** válasza:
83%

Ugyan... Hogy lenne extrém elhízott, aki pl. 65+ kiló de majd' 2 méter pl? Nem önmagában a kilótól kövér az ember, attól is függ, hogy milyen magas, hogy oszlik el rajta, milyen a csontozata, stb. Volt olyan iskolatársam (lány), aki 180+ cm volt és egész vékony, mégis, súlyban tuti volt 65-70 kg, egyszerűen azért, mert rendkívül erős, sűrű csontozata volt, egy orvos mondta neki, hogy kifejezetten férfias csontozattal rendelkezik. Mégis, jóformán modell alkat volt szép arccal és hajjal, sehol egy felesleg. Ezt csak azért írom, mert nem önmagában a kiló mutatja meg azt, hogy az illető kövér-e vagy sovány.

Kérdező: igen, egyértelműen bunkó volt az anyósod. Egyszerűen gonosz és hülye is egyszerre. Nem az ő párja vagy, semmi köze hozzá, hogy a fia kit szeret...

2020. aug. 6. 10:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!