Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék megszégyenítettek,...

Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.

A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.

Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.

Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.

A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.

De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.

Én ezek után látni se akarom.

2020. aug. 5. 20:00
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/190 anonim ***** válasza:
92%
Itt ennyi hülye van? A férjének kell, hogy tetszen, nem az anyósának. Semmi köze hozzá. Még hogy megköszönni..nem az a gond, hogy féltette a bútorát, hanem ahogy ezt közölte. Nyilvánvalóan csak bántani akarta. Egy bunkó paraszt. Itt meg értelmezni sem tudják a kérdést. Nem kellenek itt a kéretlen tanácsok a fogyáshoz. Vannak ilyen felszínes nyomoroncok. Valószínű nem kedvel, ezért szégyenített meg a súlyoddal. Ha 40 kiló lennél, akkor találna rajtad mást, amivel bánthat. A 15 kiló meg nem extrém túlsúly. A széknek semmi baja nem lett volna. Ne foglalkozz vele. Én a helyedben soha többé nem mennék hozzájuk, teljesen felesleges.
2020. aug. 5. 23:02
 62/190 anonim ***** válasza:
7%

Ezért vezetik be a repülőkön is a súly szerinti jegyárat mert már ott tatunk hogy az átlaghoz képest dupla meg akár tripla súllyal szállnak repülőre az utasok.

Mi az ördögöt csinálnál egy ilyen légitársaságnál, megsértődnél, hogy nem 50 kg-os jegyet kaptál? Ott is hisztiznél és szaladnál a gyakori kérdésekre panaszkodni.

Miért jó neked, hogy még itt is nevetségessé teszed magad?

2020. aug. 5. 23:12
 63/190 anonim ***** válasza:
90%
Én 90 kilós testépítő férfi vagyok, tehát engem se engedne beleülni :)
2020. aug. 5. 23:16
 64/190 anonim ***** válasza:
85%
Igazad van.
2020. aug. 5. 23:17
 65/190 anonim ***** válasza:
90%

Na, jó, hát azért amelyik szék 83kg alatt eltörik, azt mégis mire tervezték? xD

Biztos, hogy a széknek nem ennyi volt a súlyhatára, ez inkább olyan, minta direkt megalázásból mondta volna. A család férfi tagjai pl. hány kilók? Ők sem ülhetnek bele a székbe?

2020. aug. 5. 23:28
 66/190 anonim ***** válasza:
5%

Megmondom a frankót.

Szerintem a férjed nagyon jól tudta, hogy az anyja rád fog támadni, mivel ha valaki ismeri az anyósodat, akkor az pont a férjed.

A férjed nem mert szólni neked, hogy elvagy hízva, inkább az anyjára bízta ezt a kínos témát. Így most az anyósodra haragszol miközben a férjed volt, aki hagyta, hogy bemenj "oroszlánbarlangba" és az anyósod "széttépjen".

2020. aug. 5. 23:28
 67/190 anonim ***** válasza:
15%
Lehet, hogy a drága mama egyszerűen csak féltékeny, hogy az ő drága fiacskáját elcsábította egy töltött galamb?
2020. aug. 5. 23:41
 68/190 anonim ***** válasza:
85%
Wow. Szóhoz sem jutok. Megszégyenítés abszolút, jó is a háznál egy ilyen anyós. Többet én se állnék vele szóba az is biztos, majd amikor egyedül öregszik meg mert mindenkit elmart maga mellől talán észhez tér, bár az ilyen szottyadt vén boszorkány még szerintem akkor se...
2020. aug. 6. 01:09
 69/190 anonim ***** válasza:
6%
Azért a kérdezőt sem kell ennyire védeni. Elhízott, mert igenis az, de esze ágában sincs tenni ellene. Az ilyen ember lusta, akarat gyenge benyomását kelti. Ez már nem a "van mit fogni rajta", kicsit telt kategória, hanem az úszógumis, kiugró has. Felvesz egy pólót és látszanak a hurkák. Mondjuk a 100+ kilónál még mindig jobb.
2020. aug. 6. 04:10
 70/190 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó, leesett hogy ez nem a fogyi rovat? Ha a a kérdésre nem válaszolsz, minek írsz?
2020. aug. 6. 04:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!