Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?
Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.
A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.
Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.
Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.
A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.
De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.
Én ezek után látni se akarom.
Ezért vezetik be a repülőkön is a súly szerinti jegyárat mert már ott tatunk hogy az átlaghoz képest dupla meg akár tripla súllyal szállnak repülőre az utasok.
Mi az ördögöt csinálnál egy ilyen légitársaságnál, megsértődnél, hogy nem 50 kg-os jegyet kaptál? Ott is hisztiznél és szaladnál a gyakori kérdésekre panaszkodni.
Miért jó neked, hogy még itt is nevetségessé teszed magad?
Na, jó, hát azért amelyik szék 83kg alatt eltörik, azt mégis mire tervezték? xD
Biztos, hogy a széknek nem ennyi volt a súlyhatára, ez inkább olyan, minta direkt megalázásból mondta volna. A család férfi tagjai pl. hány kilók? Ők sem ülhetnek bele a székbe?
Megmondom a frankót.
Szerintem a férjed nagyon jól tudta, hogy az anyja rád fog támadni, mivel ha valaki ismeri az anyósodat, akkor az pont a férjed.
A férjed nem mert szólni neked, hogy elvagy hízva, inkább az anyjára bízta ezt a kínos témát. Így most az anyósodra haragszol miközben a férjed volt, aki hagyta, hogy bemenj "oroszlánbarlangba" és az anyósod "széttépjen".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!