Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?
Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.
A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.
Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.
Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.
A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.
De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.
Én ezek után látni se akarom.
Pontosan erről van szó. Ahogy anyósom sem, úgy itt senki nem tudja mennyi az annyi kg. De megsúgom 83 kg vagyok a 172 cmhez.
Igen van rajtam plusz kiló, és vállalom. De nem érdemel ez meg megszégyenítest egy egész család előtt.
Anyósom szemében aki 65 kg felett van az már extrém elhízott.
Kérdező, ez a "van rajta mit fogni" súly, nincs gond vele amíg neked jó.
Anyós jelölt nagyon bunkó volt, jól reagáltál. Utána sem jött rá, mennyire tuskó módon viselkedett?
"Kérdező, ez a "van rajta mit fogni" súly, nincs gond vele amíg neked jó."
Hát fogni azt bőven van rajta mit.
#26; Naneeee....
Még a legegyszerűbb székek is 110 kg-ig terhelhetők, a drágábbak pedig még jobban. A kérdés alapján azt hittem, minimum 100-120 kg vagy. De korábban már írtam, még akkor sem ez lenne a megoldás.
Én nem mennék többet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!