Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék megszégyenítettek,...

Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.

A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.

Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.

Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.

A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.

De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.

Én ezek után látni se akarom.

2020. aug. 5. 20:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/190 anonim ***** válasza:
89%
Azért 1-2 válaszon elborzongok... Értem én hogy valaki túlsúlyos meg értem azt is hogy sokaknak ez eszétikailag nem szép látvány, na de valakit megalázni egy ilyen helyzetben azért elég túlzó... Nem mondom, hogy üljön bele valaki egy vadi új székbe ha tudom hogy necces hogy elbírja, de akkor azt közlöm valami finomabb formában függetlenül attól hogy ismerem vagy sem. De jelen esetben a kérdező bármilyen fájdalmas is, családtag. Még ha nem is kedvelem, azért nem alázok meg senkit, legyen az kövér/sovány, alacsony/magas, kopasz/hosszúhajú, mozgáskorlátozott, atomfizikus akármi. Ez 15 évesen elmegy egy jó poénnak (akkor sem az, de gyereknek megbocsátható), de ha 30 éves fejjel ilyen műsort levágnék igencsak elgondolkodnék emberi mivoltomon.
2020. aug. 5. 20:40
 22/190 A kérdező kommentje:

Pontosan erről van szó. Ahogy anyósom sem, úgy itt senki nem tudja mennyi az annyi kg. De megsúgom 83 kg vagyok a 172 cmhez.

Igen van rajtam plusz kiló, és vállalom. De nem érdemel ez meg megszégyenítest egy egész család előtt.

Anyósom szemében aki 65 kg felett van az már extrém elhízott.

2020. aug. 5. 20:40
 23/190 anonim ***** válasza:
23%
Mibe, hogy lesz minimum 5 oldal.
2020. aug. 5. 20:43
 24/190 Metionin ***** válasza:
93%
Anyós bunkó volt. Ahogy a 9-ben is írtad, ha tudja hogy nem bír el a szék, akkor négyszemközt szólhatott volna hogy ne érjen kellemetlen helyzet ha esetleg összetörne alattad a szék. Másrészt kíváncsi lennék arra a székre mert anyáméknál a legolcsóbb műanyag kerti székek vannak és mindkét szülőm 80 kiló fölötti, nem törik össze alattuk. Ennyit azért egy tök átlag szék is meg szokott bírni.
2020. aug. 5. 20:46
 25/190 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, ez a "van rajta mit fogni" súly, nincs gond vele amíg neked jó.

Anyós jelölt nagyon bunkó volt, jól reagáltál. Utána sem jött rá, mennyire tuskó módon viselkedett?

2020. aug. 5. 20:46
 26/190 anonim ***** válasza:
91%
#26-os Úgy írtad, mintha 150kg lennél, 15kg fogyással már normál BMI kategóriába esnél, hiba volt tőled, ezért támadnak néhányan. Kizárt dolog, hogy ne ülhetnél le egy székre olyan súllyal, ami átlag férfinak van.
2020. aug. 5. 20:47
 27/190 anonim ***** válasza:
94%
Ne viccelj már, a hatalmas emlegetett túlsulyod miatt most mindeki azt hiszi 130 kiló vagy. Igen, a magasságodhoz képest van rajtad túlysuly, de azért nem annyi hogy szétroppanjon alattad egy szék. Az anyósod ezen infók alapján tényleg egy idióta.
2020. aug. 5. 20:48
 28/190 anonim ***** válasza:
6%

"Kérdező, ez a "van rajta mit fogni" súly, nincs gond vele amíg neked jó."

Hát fogni azt bőven van rajta mit.

2020. aug. 5. 20:51
 29/190 anonim ***** válasza:
91%

#26; Naneeee....

Még a legegyszerűbb székek is 110 kg-ig terhelhetők, a drágábbak pedig még jobban. A kérdés alapján azt hittem, minimum 100-120 kg vagy. De korábban már írtam, még akkor sem ez lenne a megoldás.

Én nem mennék többet...

2020. aug. 5. 20:54
 30/190 anonim ***** válasza:
78%
#33 lehet hogy neked fura, de egyáltalán nem az elől deszka, hátul léc kategória a menő a férfiak között. Elhiszem, hogy tiniként ez a menő, és keresztet vetsz, ha valakinek összeér a két combja, de ez túl 16-on már szánalmas.
2020. aug. 5. 20:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!