Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?
Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.
A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.
Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.
Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.
A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.
De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.
Én ezek után látni se akarom.
Egyáltalában nem érzi, hogy megbántott ezzel. Nem is törődik vele.
Mikor a férjemmel össze jöttünk, ki volt akadva , hogy tetszhetek neki. Nem hitte el a férjemnek, hogy neki nem tetszenek a vékony lányok.
Én is azt hittem 100 kg körül vagy..
80 kgt bármelyik szék elbír, még a gyerekszékek is.
Az nem vethető a szemére, hogy nem szólt előre diszkréten, őszintén nekem sem jutna eszembe, hogyha vendégeket hívok, el fogja e őket bírni a szék..
80 kg vagy, lehet rosszul becsülte meg a súlyod, nem?
Szerintem nem volt benne rosszindulat, csak későn kapcsolt, én legalábbis úgy képzelem, hogy már guggolsz, hogy ülnél a székre, erre rádkiált, hogy ne.
Exem szerint 55 kiló felett már vágósúlyban van minden nő, vannak ilyen emberek..
#40:
"Szerintem nem volt benne rosszindulat, csak későn kapcsolt, én legalábbis úgy képzelem, hogy már guggolsz, hogy ülnél a székre, erre rádkiált, hogy ne."
De azért azt de lehet ajánlani akkor is, hogy hoz ki egy másik széket, és nem pokrócon a földre ültetni, már megbocsáss!
Mikor nem olvastam végig 120kgra tippeltem.
Nah de 80 valamennyi nem értem annyit azért egy akármilyen szék elbír ami felnőttekre van tervezve.
Altalaban 100kg is simán jók van amelyik meg 150ig.
Bunkó volt nagyon úgy meg főleg hogy nemvolt igaza 80 valamennyi kg nem annyi ami tönkretenné egy felnőtt embereknek gyártott széket.
Milyen gagyi az a szék ami 83kg t nem bírna el ??!! Ez nem extrém súly.
Ez csak azért mondta anyosod hogy beled rúgjon ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!