Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?
Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.
A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.
Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.
Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.
A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.
De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.
Én ezek után látni se akarom.
Bocsánat de szkeptikus vagyok a sztorival, vagy a súlyoddal kapcsolatban. Én is legalább 120 kilónak gondoltalak. Nem tudom milyen szék az ami egy átlag férfit nem bír el, mert a 83 kiló az kb az.
Sőt, a magyar férfiak nagy része ennél sokkal nagyobb ("egy férfi 100 kiló alatt csak karácsonyfadísz" - mondják).
A családotokban 60-70 kilós férfiak vannak csak?
Vagy az egész nem igaz, vagy a sulyod nem 83 hanem harminccal több.
Én is nő vagyok, egyszer felhíztam 110-re de soha nem ért ilyen incidens. Már lefogytam 65-ra.
A súlyom ennyi, nyilván elbirt volna a szék.
De anyósom szemében én extrán kövér vagyok.
Nem tudja, a pontos súlyom de feljebb is írtam, hogy az ő szemében aki 65 kg+ az már extrém elhízott kategória.
De egyébként igen, a férfi családtagok is vékonyak.
A férjem is 71 kg.
46.
Mindenkin máshogy oszlik el a súly/zsir. EMiatt láthatja valaki nehezebbnek a másikat. Én 86 kg vagyok,de mindenki 75-80 közöttinek néz(ne kérdezzétek,hogy hogyan). Ismerőseim közt is van olyan,aki 70 kg és nagy combokkal van megártva,hogy hiába s-m a pólómérete,nadrágban l és xl között van.
A kérdésre válaszolva,igen,ez borzasztóan megszégyenitő érzés lehet. Ha azt mondja,hogy arra ne ülj,mert törékeny,az oké. Azt is elhinném,hogy akkor ugrott be neki,hogy arra ne ülj,ha a plédes megszólalást nem toldja hozzá.
46 vagyok
Én lennék a legutolsó aki a megszégyenítést éljenezné, mivel mint írtam, én is voltam azon az oldalon, sőt én vágósúlyban voltam, nem egyszerűen csak kicsit túlsúlyos.
Én kizárólag a kérdés valódiságát kérdőjeleztem meg.
Ahogy már mások is írták, a székek legalabb 100-110 kilót bírnak, de inkább többet, főleg a drágábbak. Nos, anyóspajtás valami extra drágát újított be.
A súllyal meg a testösszetétellel, meg hogy ki hogy néz ki ugyanazzal a súllyal, el lehet témázgatni, de ne mondjuk már hogy valaki 83 kilóval 120-nak néz ki akitől félteni kell egy nyomorult széket!
Főleg, ha jól emlékszem 170 centi a kérdező.
És 10 kilóval több a férjénél. Ez már aztán ok a plédre ültetésre!
Nekem ez a kérdés egy válaszgenerálós kamu. Tipikusan olyan amire mindenki ugrik.
"Senkinek sincs joga támadni a súlya miatt"
Érdekes, a férfiakat lehet támadni... fucking kettős mérce ez az egész világ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!