Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék megszégyenítettek,...

Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.

A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.

Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.

Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.

A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.

De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.

Én ezek után látni se akarom.

2020. aug. 5. 20:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/190 anonim ***** válasza:
22%

Bocsánat de szkeptikus vagyok a sztorival, vagy a súlyoddal kapcsolatban. Én is legalább 120 kilónak gondoltalak. Nem tudom milyen szék az ami egy átlag férfit nem bír el, mert a 83 kiló az kb az.

Sőt, a magyar férfiak nagy része ennél sokkal nagyobb ("egy férfi 100 kiló alatt csak karácsonyfadísz" - mondják).

A családotokban 60-70 kilós férfiak vannak csak?

Vagy az egész nem igaz, vagy a sulyod nem 83 hanem harminccal több.

Én is nő vagyok, egyszer felhíztam 110-re de soha nem ért ilyen incidens. Már lefogytam 65-ra.

2020. aug. 5. 21:29
 42/190 A kérdező kommentje:

A súlyom ennyi, nyilván elbirt volna a szék.

De anyósom szemében én extrán kövér vagyok.

Nem tudja, a pontos súlyom de feljebb is írtam, hogy az ő szemében aki 65 kg+ az már extrém elhízott kategória.

2020. aug. 5. 21:33
 43/190 anonim ***** válasza:
93%
Nem tud viselkedni nem tudja mi az alapvető illem.Ilyet nem mondunk pláne nem egy vendégnek és általában senkinek.Megszégyenítés bizony.Viszont az ő szégyene az hogy gusztustalanul beszólt neked.Jól tetted hogy elmentél onnan.Egye meg a székét legyen vele boldog az az idióta.
2020. aug. 5. 21:35
 44/190 A kérdező kommentje:

De egyébként igen, a férfi családtagok is vékonyak.

A férjem is 71 kg.

2020. aug. 5. 21:36
 45/190 anonim ***** válasza:
92%

46.

Mindenkin máshogy oszlik el a súly/zsir. EMiatt láthatja valaki nehezebbnek a másikat. Én 86 kg vagyok,de mindenki 75-80 közöttinek néz(ne kérdezzétek,hogy hogyan). Ismerőseim közt is van olyan,aki 70 kg és nagy combokkal van megártva,hogy hiába s-m a pólómérete,nadrágban l és xl között van.

A kérdésre válaszolva,igen,ez borzasztóan megszégyenitő érzés lehet. Ha azt mondja,hogy arra ne ülj,mert törékeny,az oké. Azt is elhinném,hogy akkor ugrott be neki,hogy arra ne ülj,ha a plédes megszólalást nem toldja hozzá.

2020. aug. 5. 21:39
 46/190 anonim ***** válasza:
84%
" Úgy írtad, mintha 150kg lennél, 15kg fogyással már normál BMI kategóriába esnél, hiba volt tőled, ezért támadnak néhányan." Nem a kérdező hibázott . Senkinek sincs joga támadni a súlya miatt.
2020. aug. 5. 21:59
 47/190 anonim ***** válasza:
17%

46 vagyok

Én lennék a legutolsó aki a megszégyenítést éljenezné, mivel mint írtam, én is voltam azon az oldalon, sőt én vágósúlyban voltam, nem egyszerűen csak kicsit túlsúlyos.

Én kizárólag a kérdés valódiságát kérdőjeleztem meg.

Ahogy már mások is írták, a székek legalabb 100-110 kilót bírnak, de inkább többet, főleg a drágábbak. Nos, anyóspajtás valami extra drágát újított be.

A súllyal meg a testösszetétellel, meg hogy ki hogy néz ki ugyanazzal a súllyal, el lehet témázgatni, de ne mondjuk már hogy valaki 83 kilóval 120-nak néz ki akitől félteni kell egy nyomorult széket!

Főleg, ha jól emlékszem 170 centi a kérdező.

És 10 kilóval több a férjénél. Ez már aztán ok a plédre ültetésre!

Nekem ez a kérdés egy válaszgenerálós kamu. Tipikusan olyan amire mindenki ugrik.

2020. aug. 5. 22:04
 48/190 anonim ***** válasza:
84%
Mekkora gyökér a mama.
2020. aug. 5. 22:04
 49/190 anonim ***** válasza:
86%
Anyósod egy jó nagy bunkó parszt, tudod ki menne hozzá többet. Amúgy meg jó ócska széket vehetett ennyi áron, ha elvileg téged nem "bír" el.
2020. aug. 5. 22:05
 50/190 anonim ***** válasza:
12%

"Senkinek sincs joga támadni a súlya miatt"

Érdekes, a férfiakat lehet támadni... fucking kettős mérce ez az egész világ

2020. aug. 5. 22:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!