Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?
Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.
A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.
Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.
Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.
A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.
De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.
Én ezek után látni se akarom.
#57 érdekes, én pont fordítva tapasztaltam
55-ös voltam
Persze, ha az anyós hagyott volna beleülni a székbe és az osszerogy alattad és a törött széktől esés közben megsérülsz, akkor is az a gonosz anyós lenne a hibás ugye?
Mert gyenge székre ültette az elhízott menyét, vagy mert nem figyelmeztette.
Tessék lefogyni, ha már elhíztál vagy nem kell olyan helyekre járni, ahol megsértődsz.
Az a legkönnyebb, hogy betolakodok valahová aztán még nekem áll feljebb, hogy nem nyalják ki a s@eggem.
Ha pedig beteg vagy és azért vagy túlsúlyos akkor tessék előre figyelmeztetni a vendéglátót, hogy milyen helyzetben vagy és akkor egészen biztos, hogy nem kerülsz megalázó helyzetbe.
Kedves Kérdező,
anyósod nagyon megszégyenített.
(Nem is a szék dologgal, hanem a föld-pokróc kombinációval... na ne már!!)
Plusz a leírásodból (végigolvastam az egészet) világos, hogy anyósod lenéz téged, és valószínűleg szégyelli, hogy a fia ilyen párt választott. Azt, hogy ez mennyire sekélyes hozzáállás, nem is részletezem, mivel egyértelmű.
Viszont itt a lehetőséged, hogy (képletesen) az asztalra csapj: eddig, és ne tovább. Ezt felnőtt nővel nem lehet megcsinálni.
Több tiszteletet érdemelsz!
Én addig nem lennék hajlandó szóbaállni vele, amíg a férjed füle hallatára elnézést nem kér tőled.
(Mert ha megalázni meg tudott társaságban, akkor bocsánatot se pl. sms-ben kérjen!)
Kíváncsi lennék, vajon apósod mit szólt a szituhoz?
És szerintem a férjed jelenlétében valószínűleg nem mondott volna neked ilyet a társaság előtt.
Nem leszek népszerű, de azért elmondom a véleményem.
Te nem szenvedsz testképzavarban. Tisztában vagy vele, írod is: "Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló."
Akkor miért hepciáskodsz, ha valaki figyelmeztet?
Nem felháborodnod kellene, hanem nagyon gyorsan helyre hozni amit elrontottál. Anyósodnak meg megköszönni, hogy figyelmeztetett. Akik itt igazat adnak neked, azok vagy szintén elhízottak, vagy pontvadászok.
Fogyjál le és megszűnnek a megalázó helyzetek.
Ez komoly? Nem nem reagalod tul. En a helyedben elbigtem volna magam egy ilyen helyzetben. Eleg nagyszaju, tapintatlan anyosod van.
Akik szerint meg fogyjon le a kerdezo, meg osszerogyott volna alatta a szek stb. Magyarorszag lakossaganak nagyobbik resze elhizott! Kover! Hajas! Miert nem a sajat rokonsagotoknak javasoljatok a fogyast...tuskok.
Azert nyugi anyosodat szerintem legalabb egy fo megszolta miutan elmentel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!