Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék megszégyenítettek,...

Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.

A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.

Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.

Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.

A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.

De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.

Én ezek után látni se akarom.

2020. aug. 5. 20:00
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/190 anonim ***** válasza:
83%
Még mindig hogy pörög ez a kérdés..... :O Aktívabb, mint bármelyik másik. Lassan már ez az egy kérdés lesz az egész oldal, és kész, itt meg is tudunk tárgyalni mindent.
2020. aug. 6. 19:33
 112/190 anonim ***** válasza:
11%
Hát aki zsirdisznora hízik azt nem érdekel ha megalazom. Igénytelenseg. Pont olyan igénytelenseg mint ha valaki nem fürdik és büdös. Ne jöjjön nekem senki a lehet hogy beteg hülyeséggel. A betegséget lehet kezelni. És az a rengeteg elhízott nem mind beteg. Sőt 98 százalékuk nem az. Senki más nem tehet arról hogy valaki kövér csak és kizárólag saját maga. Úgyhogy ha nem tetszik hogy más beszol le lehet fogyni. Vagy szarja le mit mondanak mások.
2020. aug. 6. 19:33
 113/190 anonim ***** válasza:
81%
Vannak olyan emberek, akik az életben semmit sem tudnak felmutatni egy sovány seggen meg egy csinos pofikán kívül: na ezek kötnek bele előszeretettel mások külsejébe. Az aki másokat mocskol, értéktelen emberi lény.
2020. aug. 6. 19:37
 114/190 anonim ***** válasza:
41%
Mi az, hogy nem érdekel? Remélem, sz.rrá cseszegetnek téged is mások! Ki a fészkes fene vagy te, hogy bárkit megalázhass? Ő teste, ő élete, ő döntése! Én a teljesen jó testalkatommal el tudom fogadni, hogy a kérdező így érzi jól magát, akkor te miért nem? De, igazuk van azoknak, akik szerint pedig a te tetkós bőröd a ronda...
2020. aug. 6. 19:40
 115/190 A kérdező kommentje:

És te ettől jobban érzed magad ha valakit a súlya miatt alázol?

Jobb ember leszel tőle? Büszkébben élsz tovább?

2020. aug. 6. 19:40
 116/190 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező: hagyd, ez egy címeres gyökér...
2020. aug. 6. 19:41
 117/190 anonim ***** válasza:
14%
Akit nem zavar az nem sertodik meg. Akit zavar az meg változtat. Ilyen rohadt egyszerű. De hát az könnyebb hogy zabaljunk két pofára aztán sirjunk hogy szetfolyunk.
2020. aug. 6. 19:45
 118/190 anonim ***** válasza:
86%
De neked ehhez mi a fészkes fene közöd van?
2020. aug. 6. 19:46
 119/190 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem elég már ebből a kérdésből. Ott sem voltunk, lehet élőben nem is volt annyira erős az anyós megjegyzése, egyébként meg sokkal cifrábbakat is be szoktak szólni egymásnak az emberek. Felnőtt ember viselje már kicsit nagyobb eleganciával a kritikát, akár jogos , akár nem , akár rosszindulatú, akár meggondolatlan.
2020. aug. 6. 19:47
 120/190 anonim ***** válasza:
26%
Te tényleg hülye vagy.
2020. aug. 6. 19:49
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!