Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék megszégyenítettek,...

Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.

A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.

Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.

Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.

A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.

De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.

Én ezek után látni se akarom.

2020. aug. 5. 20:00
 131/190 anonim ***** válasza:
18%
Épp a kövér emberek azok akik azt mondják ők k*rva elégedett magukkal, az életükkel, mindennel aztán meg mégis ilyen érzékeny a kis lelkük. Akkor kinek milyen az élete?
2020. aug. 6. 20:14
 132/190 anonim ***** válasza:
92%
Egy dolog az, hogy valaki lelke érzékeny, és utálja, ha beszólnak neki, és más dolog az, aki akkora nyomi, hogy feljogosítva érzi magát, hogy mások életébe ugasson bele kéretlenül. Egyértelműen a másik a gázabb. Épeszű, elégedett életet élő ember be nem szólna senkinek, olyat csak a lelki nyomorékok tesznek, addig se a saját, tyúkszaros életükkel kell foglalkozni.
2020. aug. 6. 20:19
 133/190 anonim ***** válasza:
24%
És ha annyira fáj neki miért nem tesz ellene?
2020. aug. 6. 20:22
 134/190 anonim ***** válasza:
11%
Jó, azért ne tegyünk úgy, mintha a 83 kiló az valami topmodell alak lenne. Nőknél már a 60 kiló is sok, nemhogy 80 felett. A hülye közösségi média teletömte a fejeteket azzal, hogy 60 kiló felett is csudiszépek és tökéletesek vagytok, és mindenki titeket akar. Azért van most itt ekkora balhé. Jó 10 évvel ezelőtt egy szituban a megalázott fél csendben tudomásul vette volna, hogy igenis dagadt és elkezdett volna fogyózni. Nem pedig itt kiverni a hisztit...
2020. aug. 6. 20:23
 135/190 anonim ***** válasza:
60%
Talán mert nem az fáj neki, hogy olyan, amilyen, hanem, hogy életképtelen utolsó senkik ugatnak az életébe, akikhez ehhez semmi joguk. Miért tegyen az ellen, ami neki tetszik? Másnak meg a te firkás bőröd nem tetszik, te attól majd tenni fogsz ellene? Nem, mert neked meg úgy tetszik...
2020. aug. 6. 20:26
 136/190 anonim ***** válasza:
80%
Ööööö, 190 centis nőnél pl. hogy lenne sok a 60? :D Mert igen, vannak kifejezetten magas nők is képzeld, nem mindenki 160 centis kis tipegő...
2020. aug. 6. 20:27
 137/190 anonim ***** válasza:
12%
Ha életképtelen utolsó senkinek tart akkor nem érdekli a véleményem. Ha ő így tetszik magának akkor nem érdekli a véleményem.
2020. aug. 6. 20:32
 138/190 anonim ***** válasza:
17%
190 centis nő tökmindegy, hogy hány kiló, mert kell a fenének...
2020. aug. 6. 20:33
 139/190 anonim ***** válasza:
85%

A véleményeddel remélem tudod, mit csinálj inkább. :) Azt, amit a hülye petárdásoknak javasolnak szilveszterkor, képekkel szemléltetve! :)

Azt azonban továbbra is elmagyarázhatnád, kifejezetten magas, 180-190 centis nőnek hol sok a 60 kiló. :)

2020. aug. 6. 20:34
 140/190 anonim ***** válasza:
9%

Amikor elfogy az érv jön a személyeskedés.

A magas nős kommentelo meg nem én vagyok te retardált. Erről beszéltem mikor azt mondtam nem 3 ember kommentel ide. De hát te még mindig nagyon okos vagy.

2020. aug. 6. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!