Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék megszégyenítettek,...

Anyósomék megszégyenítettek, vagy én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Túlsúlyos vagyok, van rajtam bőven plusz kiló.

A férjem családjába mindenki elég karcsú, a férjem is elég sportos testalkatú.

Na igazából a lényeg, hogy vettek új kerti székeket. Az egész család előtt anyósom nagy hangon közölte velem, hogy jajj bele ne ülj a székbe ez a te súlyodat már nem bírja el. Kérdeztem, hogy akkor hova ülnek, hát nem tudja, hoz ki pokrócot és a földre.

Megköszöntem a vendéglátást, és haza mentem.

A férjem ekkor még nem volt ott, nem hallotta ezt. Persze utána felhívta anyósom és kérdőre vonta.

De anyósom nem érzi magát hibásnak, még rá is kontrázott, hogy drága volt a szék ne hisztizzek.

Én ezek után látni se akarom.

2020. aug. 5. 20:00
 151/190 anonim ***** válasza:
74%
Fú de g**ibutavagyvazze. Meséld csak bele tovább mindenbe az elborult mániáidat, ez a mondat is azt jelenti, hogy az egész, komplett családom mindkét ágon genetikailag magas. Hogy jön ide az, hogy én bárkiben is az anyámat keresem? Ez a te beteg elméd olvasata, szó nem volt anyámról. Északi felmenőim vannak, ott pedig alapjáraton magasabbak az emberek, nők és férfiak egyaránt. Tudod, az ember általában azt találja vonzónak, amibe beleszületik, nálunk családi szinten a magasság volt a "norma". Még így is magasabb vagyok a magas nőkhöz is. Semmi vonzó nincs nekem egy olyan partnerben, aki ér nagyjából a derekamig. Ettől függetlenül én nem alázom az alacsony nőket, egyszerűen partnerként nem vonzanak, és kész.
2020. aug. 6. 21:37
 152/190 anonim ***** válasza:
67%
Ezt a sok tetvet, akiknek itt nagy a pofája, hogy egy nőnek milyennek kell lennie, azért megnézném élőben. Lehet belépőt kellene szedni akkora freakshowt látnánk. Mi van srácok, a bálnáknak se kellettek?
2020. aug. 6. 21:46
 153/190 anonim ***** válasza:
88%

Hú de keményen nyomjátok 👌😂😂😂

"Ezt küldeném nektek, és mindenkinek aki szereti" 😊😂

[link]

2020. aug. 6. 21:51
 154/190 anonim ***** válasza:
67%
Csak egy nyomi vergődik itt kicsi méreteiből adódóan...
2020. aug. 6. 21:52
 155/190 anonim ***** válasza:
80%

Észak német felmenőim vannak agyatlankám, de öröm látni, ahogy tombolsz és bukik kifelé az agymenésed és a frusztrációd rendesen. A testalkatnak mi köze bármilyen hagyományos szerephez? Ki beszélt itt szuperegyenlőségről meg tangás férfiakról, meg bármilyen szuperliberalizmusról? :D Egyébként nem tudom, hol élsz, de 160 centi alatt nem sok felnőtt embert találsz, nagyon nem ez az átlagmagasság még a magyarok közt sem, de vergődj csak, egyre jobban szórakozok rajtad:

[link]

Ismertem egy srácot, ahhoz hasonlítasz. Tipikus alacsony srác, brutálisan kevés önbizalommal, és persze gyűlölt mindenkit, aki boldogabb merészelt lenni, mint ő. Nőt ha álmában tudott magának szerezni. Az ilyen nyomi incel szöveget tudta nyomatni, persze senki nem vette komolyan. Az alacsony srácok vannak tele ennyi frusztrációval és haraggal a világ, de főleg a nők felé. Szánalmas egy viselkedés.

2020. aug. 6. 22:42
 156/190 anonim ***** válasza:
100%
Mi van itt emberek?
2020. aug. 6. 22:48
 157/190 anonim ***** válasza:
83%
Csak annyi, hogy egy problémás incelke itt demonstrálja a frusztrációit. :)
2020. aug. 6. 22:55
 158/190 anonim ***** válasza:
17%
Egyébként pedig nem nagyon hasonlítok erre az ismerősödre. Nem vagyok alacsony, hanem 185cm. És a ők felé sem vagyok haraggal, tisztelem őket! Bennem még van annyi érték, hogy tudom hogyan kell velük bánni, és engem még megtanítottak rá, hogyan kell tisztelni őket. Nem úgy, mint a mai elfajzott generációk.
2020. aug. 6. 23:45
 159/190 anonim ***** válasza:
75%

Annyira vicces, hogy nálad az érvelés = kiragadsz mindenhonnan egy mondatot, és abba próbálod belemagyarázni a saját elborult eszmerendszeredet, akkor is, ha az sehogy sem illik bele. :)

Nem, az átlag nagyon nem így jön ki, nézz már utána, hogy számolunk átlagot! :D Ha a többség 160 alatti lenne, akkor nagyon nem 160 feletti magasság jönne ki ÁTLAGNAK te kis észlény. Hanyas voltál matekból? :D (Még a legalacsonyabb nők a környezetemben is 160 valamennyik, nem pedig alatta, és most ezt széles körben értem.) A torzszülött pedig te vagy seggdugaszkám és a hozzátartozóid! A liberalizmus pedig hogy jön ide?

2020. aug. 6. 23:47
 160/190 anonim ***** válasza:
71%
Aha, pontosan az látszik a válaszaidból, legalább annyira, mint az, hogy háromgyerekes családapa vagy. :D
2020. aug. 6. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!