Hogy lehetne ezt minimális konfliktussal elrendezni?
51-es, ha nekem szólt, én nem hiszem azt. Én TUDOM, hogy kellene a segítség. Igen, élnek így is. Az a baj, hogy a lányos nagyit is elcseszték, szóval... Pont ma beszéltem kedélyesen a menyemmel (néha felhív), hát "pörögnek a fején" az ikrek, de jó lenne néha szusszanni, mondta ő. (Nekem meg dolgom van, ugye....)
Engem amúgy nem izgat, szülinap, névnap, karácsony van, de nem hozom el ide őket, nincs itt altatás, nincs velük vesződés, ennyi.
Azért van itt pár nagyon h... p...a mindkét oldalról.
Én nem ragozom, mert száz szónak is egy a vége, de: egyértelmű, hogy a "fő" nagyi mindig is a nő anyja lesz (az esetek 90%-ában). Maximum a hatalmas földrajzi távolság az, ami ezt át tudja billenteni a másik irányba.
Az pedig, hogy az otthonukba ki mehet és ki nem, a fiatalok dolga. Ez nem "jogod van" meg "nincs jogod" kérdése.
69-es!
Nálunk nem lenne:)
De mondjuk nálunk a férjem figyelembe veszi azt, hogy én mit szeretnék, nem is kérdés. Nyilván nem velem fog vitázni akarni.
Amúgy miért azok a válaszok vannak legjobban lepontozva, ahol a férj a feleségének, gyermeke anyjának ad igazat, és az ő érdekét nézi?
Nem ő az élete párja?
Még jó, hogy nem a feleségével civakodik.
Amúgy nem tudom, miért nem lehet azt megérteni, hogy valakinek az anyóssal a kapcsolata formális.
Senkit nem érdekel, milyen a kapcsolata a kérdezőnek vagy bárkinek az anyósával. Az anyós a férj édesanyja, akinek pont úgy joga van látni az unokát, mint a másik nagyszülőnek. Azért ennek a gyereknek két szülője van, nem az anyja kizárólagos tulajdona.
"Én nem ragozom, mert száz szónak is egy a vége, de: egyértelmű, hogy a "fő" nagyi mindig is a nő anyja lesz (az esetek 90%-ában). Maximum a hatalmas földrajzi távolság az, ami ezt át tudja billenteni a másik irányba."
Tokeletesen megfogalmaztad! Ez a valasz! Es igy van! :)
#72! Baromira igazad van! Ugye ebben az allapotodban a ferjed nem tett ki annak h verezve fajva felmeztelen stb stb wc.n ulve a rokonai odajarjanak? Eleg durva az egesz nem meg anyosekat fogadni. Varjanak mig helyrejossz. Oke csak az unoka erdekli oket nem te es ez egy szemet dolog. Tudod h nem miattad akarnak menni!! Akkor miattuk te se kapj ideggorcsot h fogadokepes legyel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!