Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehetne ezt minimális...

Hogy lehetne ezt minimális konfliktussal elrendezni?

Figyelt kérdés
Hamarosan megszületik a kisbabák. Azt már mindenkivel megbeszéltük hogy amíg a kórházban vagyok, csak és kizárólag a férjem jöhet be, ő látogathat. Ez így rendben is van. De ha hazamentünk, én az első 2 hétben nem akarom hogy anyósom átjöjjön, anyukámat viszont szeretném megkérni hogy segítsen. Erről még csak a férjemmel beszéltem, de már vele sem értünk egyet. Szerinte ez igazságtalan, mert az ő anyukájának is ugyanolyan joga lenne látni az unokáját mint az enyémnek. Még arra is hivatkozik hogy anyukája mennyire meg fog sértődni. Szerintetek igazam van? Hogyan értethetném meg velük?
2020. jún. 10. 11:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/132 anonim ***** válasza:
68%
#62-es Fordítsd meg a helyzetet, a meny kijelentheti, hogy csak az egyik nagymamának van létjogosultsága meglátogatni őket?
2020. jún. 10. 18:31
 62/132 anonim ***** válasza:
83%

51-es, ha nekem szólt, én nem hiszem azt. Én TUDOM, hogy kellene a segítség. Igen, élnek így is. Az a baj, hogy a lányos nagyit is elcseszték, szóval... Pont ma beszéltem kedélyesen a menyemmel (néha felhív), hát "pörögnek a fején" az ikrek, de jó lenne néha szusszanni, mondta ő. (Nekem meg dolgom van, ugye....)

Engem amúgy nem izgat, szülinap, névnap, karácsony van, de nem hozom el ide őket, nincs itt altatás, nincs velük vesződés, ennyi.

2020. jún. 10. 19:06
 63/132 anonim ***** válasza:
17%

Azért van itt pár nagyon h... p...a mindkét oldalról.

Én nem ragozom, mert száz szónak is egy a vége, de: egyértelmű, hogy a "fő" nagyi mindig is a nő anyja lesz (az esetek 90%-ában). Maximum a hatalmas földrajzi távolság az, ami ezt át tudja billenteni a másik irányba.

Az pedig, hogy az otthonukba ki mehet és ki nem, a fiatalok dolga. Ez nem "jogod van" meg "nincs jogod" kérdése.

2020. jún. 10. 19:15
 64/132 anonim ***** válasza:
81%
Bezony, oszt ha a férje akarja oda az anyját, akkor ott lesz.
2020. jún. 10. 20:30
 65/132 anonim ***** válasza:
19%

69-es!

Nálunk nem lenne:)

De mondjuk nálunk a férjem figyelembe veszi azt, hogy én mit szeretnék, nem is kérdés. Nyilván nem velem fog vitázni akarni.

2020. jún. 10. 20:41
 66/132 anonim ***** válasza:
16%

Amúgy miért azok a válaszok vannak legjobban lepontozva, ahol a férj a feleségének, gyermeke anyjának ad igazat, és az ő érdekét nézi?

Nem ő az élete párja?

Még jó, hogy nem a feleségével civakodik.

2020. jún. 10. 20:58
 67/132 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy nem tudom, miért nem lehet azt megérteni, hogy valakinek az anyóssal a kapcsolata formális.

Senkit nem érdekel, milyen a kapcsolata a kérdezőnek vagy bárkinek az anyósával. Az anyós a férj édesanyja, akinek pont úgy joga van látni az unokát, mint a másik nagyszülőnek. Azért ennek a gyereknek két szülője van, nem az anyja kizárólagos tulajdona.

2020. jún. 10. 21:15
 68/132 anonim ***** válasza:
44%
Nos nekem szülés után begyulladt a mellem,konkrétan pucéran vörös mellekkel feküdtem a kanapén és sírtam,anyu volt ott és reszkedtem az első kakilás előtt,mert tokától bokáig varrtak... anyu volt ott és ő bátorított! Nem vagyok anyós utáló,de ezt akkor sem akartam volna,hogy lássa. És ő is mondta,hogy először az en anyám jön,mert ez így helyes. Azt gondolom,hogy minden olyan nőnek meg kell tudni,ezt érteni aki szült már. Itt ne csak arról van szó,hogy latja e az unokát vagy sem hanem,hogy a kismama mit él át. Igen ehhez viszont idegen az anyósom,hogy mondjuk sírva mondjam neki,hogy félek kakilni...
2020. jún. 11. 00:13
 69/132 anonim ***** válasza:
29%

"Én nem ragozom, mert száz szónak is egy a vége, de: egyértelmű, hogy a "fő" nagyi mindig is a nő anyja lesz (az esetek 90%-ában). Maximum a hatalmas földrajzi távolság az, ami ezt át tudja billenteni a másik irányba."

Tokeletesen megfogalmaztad! Ez a valasz! Es igy van! :)

#72! Baromira igazad van! Ugye ebben az allapotodban a ferjed nem tett ki annak h verezve fajva felmeztelen stb stb wc.n ulve a rokonai odajarjanak? Eleg durva az egesz nem meg anyosekat fogadni. Varjanak mig helyrejossz. Oke csak az unoka erdekli oket nem te es ez egy szemet dolog. Tudod h nem miattad akarnak menni!! Akkor miattuk te se kapj ideggorcsot h fogadokepes legyel!

2020. jún. 11. 00:59
 70/132 anonim ***** válasza:
15%
Az anyai nagyit erdekli hogy jol van e a gyerek anyja..mivel az a lanya! Az apai nagyit meg az unoka erdekli es a fia! Aztan valahol a sor vegen talan hogy tulelte e a menye. Na emiatt IS lesz mindig a fő nagyi az anyai. :)
2020. jún. 11. 01:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!