Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehetne ezt minimális...

Hogy lehetne ezt minimális konfliktussal elrendezni?

Figyelt kérdés
Hamarosan megszületik a kisbabák. Azt már mindenkivel megbeszéltük hogy amíg a kórházban vagyok, csak és kizárólag a férjem jöhet be, ő látogathat. Ez így rendben is van. De ha hazamentünk, én az első 2 hétben nem akarom hogy anyósom átjöjjön, anyukámat viszont szeretném megkérni hogy segítsen. Erről még csak a férjemmel beszéltem, de már vele sem értünk egyet. Szerinte ez igazságtalan, mert az ő anyukájának is ugyanolyan joga lenne látni az unokáját mint az enyémnek. Még arra is hivatkozik hogy anyukája mennyire meg fog sértődni. Szerintetek igazam van? Hogyan értethetném meg velük?
2020. jún. 10. 11:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/132 anonim ***** válasza:
20%
29 meg mindig azt hiszi h a vilag osszeomlott mert o nem viszi a 2kisunokat oviba/mittudomenhova. Elnek nelkuled? Igen! Nem halt bele senki h nem mesz. Azt hiszed most bekemenyitettel mert nem mesz. :D
2020. jún. 10. 16:14
 52/132 anonim ***** válasza:
79%

47!

Remélem a férjed rájön mekkora egomanias idióta vagy és ott hagy a ptsaba aztán nevelgetheted a gyerekedet az anyáddal.

2020. jún. 10. 16:15
 53/132 anonim ***** válasza:
0%
52. Menj szepen aludj el bekeben.
2020. jún. 10. 16:17
 54/132 anonim ***** válasza:
79%

53!

Üdvözlöm édesanyádat és üzenem neki, mélyen együtt érzek vele, szornyu lehet egyutt elni antudattal, hogy egomanias bunko a lamya.

2020. jún. 10. 16:20
 55/132 anonim ***** válasza:
19%

XD vicsorgo fius anyos mama. Sarga meregfogakkal.

Kerdezo! Ronggya pontoztak engem is es kb rajtam Kivul 5-6 embert!! Mi 6-7 en azt mondjuk akar 0%-kal is :D hogy Te szultel Te neked volt a 9 honap mind lelkileg mind fizikailag megterhelo! Es vegigcsinaltad! Es ennyi utan igenis JÁR hogy 2-3 de inkabb 4 hetet nyugalomban tolts el ugy h akik nem allnak olyan kozel hozzad ok majd tudnak menni ra 3 hetre is. Feljebb irtak h a gyerek nen fog hetek alatt leerettsegizni meg tovabbtanulni es stb. Nem lesz semmi! Csak a sok 45-50+os fius anya vicsorog mert a ferfi anyja nem all olyan kozel a gyereknek eletet ado anyahoz mint az anya anyja! Ezek tenyek.

-1% ot is adhattok ha tudtok akkor is tenyek. :)

2020. jún. 10. 16:47
 56/132 anonim ***** válasza:
85%
Megegszer leirom, lanyom van. Azt is leirom megegyszer, hogy az anyós se a menyére lesz kíváncsi, hanem az unokájára, aki a fiának a gyereke.
2020. jún. 10. 16:48
 57/132 anonim ***** válasza:
89%
Két lányom van. Ha bármelyik így próbálna viselkedni a majdani anyósával, én cseszném le a legjobban. Anya és apa egyenértékű szülők, ennél fogva mindkét oldalról a nagyszülők is egyenrangúak. Kedves menyek meg csodálkoznak, hogy az anyósok utálják őket. A fentiek alapján erre őven szolgáltatnak is okot. És ismétlem: két LÁNYOM van.
2020. jún. 10. 16:49
 58/132 anonim ***** válasza:
90%
Nekem, anyaként égne a pofám, ha ilyen lenne a lányom...
2020. jún. 10. 16:52
 59/132 anonim ***** válasza:
18%

56! Ha a menyet le se sz$#@rja es csak az unoka meg a fia erdekli..a menye meg meg is dogolhet akkor latott volna utoljara meg a gyereket is ha ilyet szolt volna nekem valaki. Mondjuk anyos azt mondana h az unoka erdekli es nem a menye. CSAK az unoka. Meny meg meg is dogolhet.

Milyen anyos az aki CSAK arra kivancsi szules utan? Az unoka oke. De az unoka anyja h eletben van e meg nem erdekli. Pfff..

Ilyet mondana nekem kerul amibe kerul de tobbet nem latna a gyereket sem. Mondjuk nekem sose mondana ilyet mert nem ekkora gyoker h en dogoljek meg csak a fia es a leendo unoka erdekli.

2020. jún. 10. 17:39
 60/132 anonim ***** válasza:
94%

"Kioktató, kritizál, nyomul, erőszakoskodik." De miért? Vagyis inkább az a kérdés, hogy miért hagytátok, hogy ezt csinálja? Csúnyán neked ugrottak Kérdező, és én sem értek veled feltétlenül egyet, de azt azért meg tudom érteni, ha szülés után nem szeretnéd valaki kioktatását, kritizálását hallgatni. Viszont szerintem neked is meg kellene próbálnod megérteni, hogy ha a férjed szeretné, hogy az anyja lássa a gyereket minél hamarabb, akkor őt fogod megbántani, ha nem engeded. Szerintem próbáld meg megbeszélni a férjeddel, hogy te nem szeretnéd, ha valaki érzékenyebb állapotodban csúnyán viselkedne veled. Én ezt tenném a helyedben. Megbeszélném vele, hogy persze, jöjjön az anyja látogatni, de legyen szíves leállítani őt, ha elkezd beszólogatni.

Szerencsére nekem ilyen problémám nem volt, anyósom egy tündér, jöhetett nyugodtan a kórházba is, és utána is, amikor szeretett volna, de ő nem mászik a nyakunra (nem is hagynánk) és tanácsot is csak akkor ad, ha kérdezünk. Pedig amúgy közel egy évtizedig volt szülésznő, tehát oszthatná bőséggel a kéretlen okosságokat, de soha nem tette (két gyerekünk van már), pont azért mert szereti a kellemes családi légkört, és hogy bármikor viheti az unokákat, amikor akarja, mert maximálisan megbízunk benne. Egy állandóan kritizáló anyóssal nem tudom ezt hogy lehet jól csinálni.

2020. jún. 10. 17:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!