Hogy lehetne ezt minimális konfliktussal elrendezni?
Igaza van a férjednek.
Anyád semmivel se több, mint az anyósod. Oke, azt értem, hogy azt akarod, anyád segítsen- bár a budos eletben nem fogom tudni megérteni mi a jo eget kell segiteni, mindezt úgy hogy egyedülálló anyaként, császár után vittem haza a gyereket.... Na mindegy. Anyád segítsen, ha annyira kell, de anyosodnak is joga lenne az unokát látni. Amit tervezel, az egyenes út oda, hogy anyósnak a gyerekkel jó xar kapcsolata legyen és majd panaszkodhass róla mimdenkinek
Gondold át jól, hogy most mit teszel, mert a szülés után 3 héttel már lehet, hogy késő lesz.
Nem minden nagymama elnéző és megbocsátó.
Az is jó nagymama aki, hetente 2 órára meglátogatja az unokát, játszik vele, visz pici ajándékot és ennyi!
De, van olyan nagymama is aki ha az anya fáradt, álmos, akkor elviszi sétálni picit, amíg az anya alszik kicsit, vagy ha odamegy akkor vasal egy kicsit stb.
Majd ha vissza kell menni dolgozni, akkor besegíthet azzal, hogy hazahozza a gyereket az oviból vagy ha beteg ápolja, , hogy a szülők dolgozhassanak!
Egy nagyszülő nagyon sokat tud segíteni, de nem kötelessége.
Elvadíthatod magadtól, csak azért mert ő az anyós, de aztán az így viselkedő menyek szoktak a legtöbbet panaszkodni, hogy az anyós nem is igazi nagymama, mert nem segít semmit.
Le leszek pontozva mert nem a tomeg velemenyet osztom..Es van sajatom,ami miatt lepontoznak.
Szoval. En pontosan ugyan ezt fogom csinalni amit Te! Kerdezo. Csak azzal a kivetellel hogy az en jovendobelim megertette ezt a velemenyem. Igaz nincs meg gyerek viszont mivel a NO szul es nem pedig a ferfi igy az a korrekt ha legalabb 3-4 hetig A NO aki az eletet kockara teve egy uj eletet hozott vilagra dont par hetig arrol h ki lathatja. Nem igazsagtalan hogy a Te anyukad megy az ove nem. Mert nyilvan anyukad kozelebb all hozzad mint a ferje..nem? Es evidens h ilyen allapotban szules utan a kutyanak se hianyzik h egy kvazi idegen no nezegessen. Majd ha rendbeszedted magad. Oriasi nagy baj h ezt nem erti a ferjed. Ez egy borzalmasan rossz intő jellegu jel. Aminek mar a szimatat hazassag elott erezned kellett volNA.
Nalunk nem lesz ez kerdes. Elore megbeszeltuk. A NO szul o dont az elejen es kesz. Viszont utana nyugodtan megnezheti anyos apos stb. Ez termeszetes h lathatjak. De nem azonnal.
N
Le lehet pontozni kedves fius anyukak,anyosok. Sok no az en velemenyem osztja es kiallunk erte. A parjaink megertenek minket.
Egyrészt nem értem miért kell segíteni? Csak elbír már két felnőtt egy magatehetetlen csecsemővel. nálunk a másodiknál kellett csak anyukám hogy legyen addig a nagyobbal. Mindegy is jöjjön anyukád eddig oké.
De ne is haragudj de nem engedni a másik nagymamának hogy lássa, az valami elképesztő. Félig idegen nő? Megszülte, felnevelte a férjedet, akitől most agyereked várod. Hát micsoda viselkedés ez.
Amúgy fiad lesz? Mit szólnál ha 25 év múlva a te menyed mondaná hogy bocs te nem láthatod csak az én anyám.
Nekem két lányom van, az ilyenek miatt örülök, hogy nem lesz menyem.
És még 2 dolog, amit én megfogadnék a helyedben
1. Azért mert szülsz, nem körülötted forog a világ
2. A férfiak a kedves nőket szeretik. Nem a hárpiákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!