Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehetne ezt minimális...

Hogy lehetne ezt minimális konfliktussal elrendezni?

Figyelt kérdés
Hamarosan megszületik a kisbabák. Azt már mindenkivel megbeszéltük hogy amíg a kórházban vagyok, csak és kizárólag a férjem jöhet be, ő látogathat. Ez így rendben is van. De ha hazamentünk, én az első 2 hétben nem akarom hogy anyósom átjöjjön, anyukámat viszont szeretném megkérni hogy segítsen. Erről még csak a férjemmel beszéltem, de már vele sem értünk egyet. Szerinte ez igazságtalan, mert az ő anyukájának is ugyanolyan joga lenne látni az unokáját mint az enyémnek. Még arra is hivatkozik hogy anyukája mennyire meg fog sértődni. Szerintetek igazam van? Hogyan értethetném meg velük?
2020. jún. 10. 11:14
 91/132 anonim ***** válasza:
0%
Mér, okoska, a te anyád a férjedhez ment? Vagy a te gyereked, meg te érdekelted inkább?
2020. jún. 11. 13:23
 92/132 anonim ***** válasza:
45%

Amúgy meg a fiús anyák azért levonhatják a konzekvenciát: Ugye ha úgy kezelik a fiuk választottját, hogy "az a ribi, aki elveszi tőlem a fiamat", akkor azért számoljanak vele, ha ő lesz a fiuk társa a jövőben, nem biztos, hogy szeretettel lesznek fogadva a fiatalok házában. (Unokától függetlenül.)

A pasi pedig nyilván ott akar nyugit, ahol él, és EZÉRT nem fog összeakaszkodni a feleségével.

Amúgy nem magamtól vagyok ilyen marha okos, ezt egy pszichológus tollából olvastam, így leírva.

2020. jún. 11. 13:32
 93/132 anonim ***** válasza:
74%
Na, remélem, hogy ennek a kedves válaszolónak születik egy gyönyörű, egészséges kisfia, aztán majd ha eljön az ideje, annak a fiúnak a felesége ugyanezt fogja adni. Azt sem érti, hogy mit ír a másik, aztán egyik szavával üti a másikat. De legalábbis durva a kettős mérce. Én nem bántom tovább ezt a nőt. Nyilvánvalóan mentalitásan sérült szegény.
2020. jún. 11. 13:39
 94/132 anonim ***** válasza:
27%

" "Ki mondta hogy az apai nagyit nem érdekli a menye? Ez a ti kitalációtok."

Már bocs, de itt írták többen, hogy a férj anyja nem őhozzá jönne, hanem a babához."

Igy is van!

93..nem serult csak jol latja hogy nem hozza menne anyos hanem a babahoz+fiahoz tehat ha igy viszonyul anyos hozza azt kapja amit erdemel a menytol. Es igen az osszes fius anya szamoljon azzal ha a kapcsolat elejen ugy viselkedik a baratnovel hogy o elvette a kicsi fiat meg stb akkor majd kesobb azt kapja: amit megerdemel.

2020. jún. 11. 14:20
 95/132 anonim ***** válasza:
82%
De a lány anyja kihez megy? Nem a saját lányához és az unokához? De neki lehet? A vejet le lehet szarni? Még csak anyós sem vagyok, hogy az legyen a bajom. Egész Egyszerűen ez igazságtalan. És még csak nem is az anyóssal igazán, hanem a férjjel szemben.
2020. jún. 11. 14:42
 96/132 anonim ***** válasza:
34%
A lány anyja SEGÍTENI megy, ezt fogjátok már fel. Nem tudom, mit olyan nehéz ezen megérteni.
2020. jún. 11. 15:18
 97/132 anonim ***** válasza:
65%
A fiú anyja meg fél órára, megnézni az unokáját, te meg ezt fogd fel. Nem lábatlankodni, vagy kéretlen segítségnek.
2020. jún. 11. 15:26
 98/132 anonim ***** válasza:
26%

97-es!

Fél órára? Aztán két nap múlva is fél órára? És utána is fél órára mondjuk 2 naponként?

2020. jún. 11. 15:32
 99/132 anonim ***** válasza:
17%

Ja! "Csak" fel orara persze..

Fogjatok mar fel..SEGITENI az anyai nagy fog menni az esetek 90%aban kb.. nem felorara 1-2naponta.. hanem segiteni. Es igen lepukkant allapotban nem hianyzik senkinek az a napi fel ora. Ami minimum 2 ora es nem csak kethetente..

2020. jún. 11. 15:39
 100/132 anonim ***** válasza:
12%
100-as, ne sajnáld, inkább nézz a tükörbe:D
2020. jún. 11. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!