Hogy lehetne ezt minimális konfliktussal elrendezni?
Figyelt kérdés
Hamarosan megszületik a kisbabák. Azt már mindenkivel megbeszéltük hogy amíg a kórházban vagyok, csak és kizárólag a férjem jöhet be, ő látogathat. Ez így rendben is van. De ha hazamentünk, én az első 2 hétben nem akarom hogy anyósom átjöjjön, anyukámat viszont szeretném megkérni hogy segítsen. Erről még csak a férjemmel beszéltem, de már vele sem értünk egyet. Szerinte ez igazságtalan, mert az ő anyukájának is ugyanolyan joga lenne látni az unokáját mint az enyémnek. Még arra is hivatkozik hogy anyukája mennyire meg fog sértődni. Szerintetek igazam van? Hogyan értethetném meg velük?
Végigolvastam, hát szerintem itt két csoport kapálódzik:
1. A fiús anyák.
2. Az olyan anyák/fiatal anyák, akik nem mertek anno kiállni magukért.
110-es, szerintem előbb lereagálta, és rögtön írt rá, nem olvasta végig a vekengésedet, mi ezen olyan fura?
2020. jún. 11. 16:46
112/132 anonim válasza:
Szerintem meg mindannyian tök idióták vagytok 🤷🏻♀️ Itt vitatkoztok ilyen hülyeségen egész nap, nincs nektek életetek?? Valaki így csinálja, valaki úgy, mindenkinek a magánügye. Amit ti csináltok az már nem vita vagy véleménycsere hanem értelmetlen f@szméregetés.
2020. jún. 11. 16:54
113/132 anonim válasza:
111-es. Olyan csoport nincs szerinted, amelyik nem elmebeteg?
2020. jún. 11. 16:59
114/132 anonim válasza:
😂😂 ejj de sokan raertek.
(Most en is ☹️)
2020. jún. 11. 17:36
115/132 anonim válasza:
99, segítsen az anyja, senkit nem érdekel.
De a férjből éppen apa lett, aki ezt az örömét pont úgy szeretné megosztani a szüleivel, mint a kérdező a saját anyjával. Mondjuk pár év, és úgyis hétvégi apu lesz belőle, ha a kérdező így folytatja, hogy a párja magasról le van.
2020. jún. 11. 19:47
116/132 anonim válasza:
Őszintén én a férjed nevében azt mondanám hogy anyukád sem jöhet át 2 hétig. Nem akarja hogy idegent kelljen kerülgetnie a saját lakásában. Igen, neked rossz, de a férjed is otthon van, majd ő kiveszi a részét a babázásban és háztartásban.
Nyilván megertem hogy te szülsz, neked nem lesz kellemes. Tudom, szültem. Sőt anyóst se szeretem.. De ilyen rohadék nem lennék. Már bocs🙄
2020. jún. 11. 20:04
117/132 anonim válasza:
A gyereknek két szülője lesz, szóval a férj teljesen jogosan szeretné, hogy az ő anyja is ott legyen. Neki épp olyan fontos a saját édesanyja, mint neked a te édesanyád. Ha amúgy is csak pár naponta menne anyukád, akkor a másik nagyi is simán benézhetne pár naponta 1-2 órára. Vagy ez, vagy két hétig egyikőjük sem. Ez a két opció lenne igazságos... ha csak a te anyukádat engednétek be, akkor arról szólna az egész, hogy nem szereted az anyósod, a férjed meg törődjön bele, hogy te parancsolsz. Bár én jól kijövök a párom anyjával, nyilván a saját anyámat milliószor jobban szeretem, de nem tennék ilyet, hogy az enyémnek szabad babázni/segíteni, a másik meg határozott ideig kimondottan nem jöhet. Vagy mindkettő jöhet 1-2, max 3 órára megnézni a kicsit, vagy ugyanaddig nem jöhetne senki sem(!).
2020. jún. 11. 22:18
118/132 anonim válasza:
A baj ott van h sokan nem birjak felfogni mi az a max2 ora vagy max3 ora.. Ez a baj. Nem a latogatas.
Amugy hozzank pl nem jon majd senki kesz pont. Mi fogunk menni. Aztan mindenkinek fair mindenki orul. :D
2020. jún. 11. 22:27
119/132 anonim válasza:
Amúgy szerintem nem olyan hú de nagy kérés, hogy két hétig ne menjen senki, de akkor tényleg senki. Közel állok a rokonaimhoz, de valahogy nem bántja a szívem ha egy-két hétig, de akár egy hónapig sem találkozok velük. Egy újszülöttel meg amúgy sem lehet sokat kezdeni, csak nézni ahogy alszik, addig meg bőven elég ha képet küldenek róla. 2-4 hét szerintem bőven kell, hogy a szülei is megszokják a helyzetet, de akkor minden családtagra ugyanaz vonatkozzon.
2020. jún. 11. 23:25
120/132 anonim válasza:
111, lányos anya vagyok, mindig kiálltam magamért és nem adok igazat a kérdezőnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!