Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehetne ezt minimális...

Hogy lehetne ezt minimális konfliktussal elrendezni?

Figyelt kérdés
Hamarosan megszületik a kisbabák. Azt már mindenkivel megbeszéltük hogy amíg a kórházban vagyok, csak és kizárólag a férjem jöhet be, ő látogathat. Ez így rendben is van. De ha hazamentünk, én az első 2 hétben nem akarom hogy anyósom átjöjjön, anyukámat viszont szeretném megkérni hogy segítsen. Erről még csak a férjemmel beszéltem, de már vele sem értünk egyet. Szerinte ez igazságtalan, mert az ő anyukájának is ugyanolyan joga lenne látni az unokáját mint az enyémnek. Még arra is hivatkozik hogy anyukája mennyire meg fog sértődni. Szerintetek igazam van? Hogyan értethetném meg velük?
2020. jún. 10. 11:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/132 anonim ***** válasza:
88%
De mi a jo egert nem mehet anyósod át egy fél órára megnézni a gyereket ?????
2020. jún. 10. 15:59
 42/132 anonim ***** válasza:
0%

"A gyed és családi csak szotyipénz azért egy fizetéshez képest. Már, akiknél legalábbis. Ha nem kenyéren és vízen vagy tartva, be lehet fogni. Hárpiák."

Mondja egy fiús nagyi (vagy nagyi jelölt:D)

2020. jún. 10. 16:00
 43/132 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó, meny vagyok és anyunak hívom anyóst is. Lehet így is. Csak embernek kéne maradni, tudom hogy némelyeknek baromi nehéz.
2020. jún. 10. 16:04
 44/132 anonim ***** válasza:
24%

Én megmutattam a lányomnak ezt a kérdést (férjnél van, de még nincs gyerekük). Ő azt mondta most, hogy ő is engem szeretne ott látni az első két hétben (mármint úgy, hogy amikor igénye van rá, nem odaköltözve persze). Anyósát pedig majd utána.

Amúgy nem tudom, miért nem lehet azt megérteni, hogy valakinek az anyóssal a kapcsolata formális. Nyilván, amikor felépült, akkor szívesen látja babázni/kávéra/stb, de az első két hétben az összekaszabolt akármicsodájával amikor vonszolja magát, nem pont egy olyan embert szeretne az otthonában, akivel mindössze ismerősök, de ennyi.

2020. jún. 10. 16:04
 45/132 anonim ***** válasza:
75%

44!

Az lejött, hogy a ph anyós az a férj anyja?

2020. jún. 10. 16:05
 46/132 anonim ***** válasza:
30%

45!

Igen, de nem a fiatalasszony anyja. Miért, ő ugyanúgy viselkedik a menyével, mint a lányával?

2020. jún. 10. 16:10
 47/132 anonim ***** válasza:
15%

29! Meg fotot sem kuldtem volna neked! Nemhogy megnezni. :D Szerinted ki a fraszt izgat az h nem vigyazol az iker unokaidra meg nem mesz? Hidd el a loteri kutyat sem erdekli!

En sem fogom engedni addig az anyosnak. Es magasrol teszek ra ha nem ajanl fel segitseget. Nem erdekel. :D

2020. jún. 10. 16:12
 48/132 anonim ***** válasza:
89%
Az megvan, hogy akármilyen formális is a kapcsolat a férjed anyjával, a férjed lelkébe taposol bele, ha anyád 2 naponta odajár, az övé meg ki van tiltva és rá se nézhet? Vagy ennyire önzőek vagyunk?
2020. jún. 10. 16:13
 49/132 anonim ***** válasza:
81%

46!

Nem tudjuk, hogy van e lánya. De nem mindegy? Fia van. A fia gyerekét szeretné látni. Királykisasszony maradhat a hálószobában is akar arra a 10-20 percre, amíg apuka megmutatja a gyereket a nagymamának.

50/132 anonim ***** válasza:
87%

44!

A másik nagymama nem a te lányodat akarja látni, hanem az unokáját!

Nem hiszen azt sem, hogy "összekaszabolt akármicsodájára" kíváncsi lenne az anyós.

Úgy teszel, mintha a férjnek semmi köze sem lenne a gyerekhez.

Márpedig ha van köze hozzá, akkor az ő anyja ugyanolyan magymama, ugyanolyan jogokkal mint te.

Még gyerek sincs, de az anyós kiszorítása a családból már megkezdődött és elég szomorú, hogy te még támogatod is!

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!