Hogy lehetne ezt minimális konfliktussal elrendezni?
"A gyed és családi csak szotyipénz azért egy fizetéshez képest. Már, akiknél legalábbis. Ha nem kenyéren és vízen vagy tartva, be lehet fogni. Hárpiák."
Mondja egy fiús nagyi (vagy nagyi jelölt:D)
Én megmutattam a lányomnak ezt a kérdést (férjnél van, de még nincs gyerekük). Ő azt mondta most, hogy ő is engem szeretne ott látni az első két hétben (mármint úgy, hogy amikor igénye van rá, nem odaköltözve persze). Anyósát pedig majd utána.
Amúgy nem tudom, miért nem lehet azt megérteni, hogy valakinek az anyóssal a kapcsolata formális. Nyilván, amikor felépült, akkor szívesen látja babázni/kávéra/stb, de az első két hétben az összekaszabolt akármicsodájával amikor vonszolja magát, nem pont egy olyan embert szeretne az otthonában, akivel mindössze ismerősök, de ennyi.
44!
Az lejött, hogy a ph anyós az a férj anyja?
45!
Igen, de nem a fiatalasszony anyja. Miért, ő ugyanúgy viselkedik a menyével, mint a lányával?
29! Meg fotot sem kuldtem volna neked! Nemhogy megnezni. :D Szerinted ki a fraszt izgat az h nem vigyazol az iker unokaidra meg nem mesz? Hidd el a loteri kutyat sem erdekli!
En sem fogom engedni addig az anyosnak. Es magasrol teszek ra ha nem ajanl fel segitseget. Nem erdekel. :D
46!
Nem tudjuk, hogy van e lánya. De nem mindegy? Fia van. A fia gyerekét szeretné látni. Királykisasszony maradhat a hálószobában is akar arra a 10-20 percre, amíg apuka megmutatja a gyereket a nagymamának.
44!
A másik nagymama nem a te lányodat akarja látni, hanem az unokáját!
Nem hiszen azt sem, hogy "összekaszabolt akármicsodájára" kíváncsi lenne az anyós.
Úgy teszel, mintha a férjnek semmi köze sem lenne a gyerekhez.
Márpedig ha van köze hozzá, akkor az ő anyja ugyanolyan magymama, ugyanolyan jogokkal mint te.
Még gyerek sincs, de az anyós kiszorítása a családból már megkezdődött és elég szomorú, hogy te még támogatod is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!