Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehetne ezt minimális...

Hogy lehetne ezt minimális konfliktussal elrendezni?

Figyelt kérdés
Hamarosan megszületik a kisbabák. Azt már mindenkivel megbeszéltük hogy amíg a kórházban vagyok, csak és kizárólag a férjem jöhet be, ő látogathat. Ez így rendben is van. De ha hazamentünk, én az első 2 hétben nem akarom hogy anyósom átjöjjön, anyukámat viszont szeretném megkérni hogy segítsen. Erről még csak a férjemmel beszéltem, de már vele sem értünk egyet. Szerinte ez igazságtalan, mert az ő anyukájának is ugyanolyan joga lenne látni az unokáját mint az enyémnek. Még arra is hivatkozik hogy anyukája mennyire meg fog sértődni. Szerintetek igazam van? Hogyan értethetném meg velük?
2020. jún. 10. 11:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/132 anonim ***** válasza:
100%

29!

Emlékszem a kérdésedre. Tényleg mindenki ellened volt. Röhejes is volt az egész

2020. jún. 10. 15:43
 32/132 anonim ***** válasza:
28%

"Anyuka ott lesz két hétig nonstop, anyós meg még se nézheti a gyereket."

Majd megnézi utána. Nem fog felnőni és egyetemre menni két hét alatt.

2020. jún. 10. 15:46
 33/132 anonim ***** válasza:
100%

29!

Belinkelned ezt a kérdést?

2020. jún. 10. 15:47
 34/132 anonim ***** válasza:
23%

32!

Nem mondod? Ha két hétig nem engedi látni, a saját unokáját, akkor örülhet, ha két hét múlva nem xarik rá. Az apja láthatja a gyereket? Vagy nem kell neki se aggódnia, két hét alatt nem megy egyetemre?

2020. jún. 10. 15:48
 35/132 anonim ***** válasza:
95%

34!

Pont itt írta valaki (fiús nagyi), hogy 4(!) hétig egy pillantást sem vethettek az unokákra. (Én is emlékszem a kérdésre, tetejébe májusban születtek, se járvány, semmi nem volt). Ő nem szart rá, csak szimplán ezek után a segítségét nem ajánlatta, mégis ő volt a fő szemét a gyakorisok szerint. (Jó ez a kettős mérce.)

2020. jún. 10. 15:53
 36/132 anonim ***** válasza:
81%

35!

Igen, emlékszem erre én is. Az ősanyak ugrottak rá. De ha jól emlekszem, nem ő tette fel anno a kérdést, csak válaszolt és ott a kérdező konkrétan senkit se akart maga köré pár hétig csak a gyerek apját.

2020. jún. 10. 15:55
 37/132 anonim ***** válasza:
37%

Kettős mérce?

Alapszabály, hogy azt kell szidni, aki a kérdést felteszi:DDDDDD (Akár elvtelenül is.)

Ha egy megbántott nagyi, akkor is, ha egy kicsit érzékenyebb fiatal anyuka, akkor is.

38/132 A kérdező kommentje:
Kis félreértést értékelték, az én hibám volt és sajnálom. Anyukám nem költözik hozzánk arra a 2 hétre, csak átjön 2-3 naponta ha kellene valami. Nagy babázást még neki se hagyok.
 39/132 anonim ***** válasza:
82%

Jaj, és a nőnek ki tart fegyvert a fejéhez, hogy szüljön és tegye kockára magát? 🙄 Kicsinyes, ostoba hatalmi játszma ez, a borzasztóan undorító fajtából.

Basszus, tudom, hormonok meg minden, de azért szerencsére nem mind lettünk teljesen elmebetegek.

Mondjuk... Akinek férfi a férje, mellesleg valóban párként tekint rá, ott eszébe sem jut így megsérteni őt ezzel. De hát nem minden nő jött még rá, hogy nem ő a világ közepe. Tiszteled te egyáltalán azt az embert, aki ugyanannyira szülője a gyerekednek, mint te? Milyen papucs hagyja ezt? Még azzal pattogni, hogy de ő szüli. Nevetséges. Amiből éltek pénzt, azt meg az ember keresi. A gyed és családi csak szotyipénz azért egy fizetéshez képest. Már, akiknél legalábbis. Ha nem kenyéren és vízen vagy tartva, be lehet fogni. Hárpiák.

40/132 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező, ha anyud hozzátok költözne az első két hétben, abban sem lenne semmi.
2020. jún. 10. 15:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!