Hogy lehetne ezt minimális konfliktussal elrendezni?
A jelenlegi helyzetben a párod sem látogathat a kórházban! Az, hogy anyósod nem láthatja az unokáját, ezt nem tudom miért kell kikötnöd, az a minimum, hogy megmutatod nekik.
Az teljesen normális, ha az édesanyádat szeretnéd magad mellett tudni, és az is, ha nem szeretnél átjáróházat nálatok; de valahogy félúton kellene megegyezni.
Remélem a férjednek van töke és elmagyarázza még párszor, hogy meg is értsd, hogy mégha te is szülöd a gyereket, ez nem jogosít arra, hogy kisajátítsd és ezzel sakkban tartsd a fius nagyszülőket.
A gyereknek 2 szülője van és 4 nagyszülője!
Most úgy gondolod, hogy te diktálsz és majd meghatározod az egész családnak, hogy ki, mikor láthatja csemetét.
De az ilyenek mint te hamar leeseknek a magas lórol és örülnek majd, ha valaki egy kicsit is besegít.
Ha nem most majd pár év múlva, mikor munka, óvoda, másik gyerek stb.és bizony akkor már jól jönne az anyós sgítsége.
Igaza van a férjednek. Az ő anyukáját sem zárhatod ki, főleg, ha a sajátodat engeded látogatni.
Én úgy oldottam meg, hogy a hálóba nem jöhetett be senki. Amikor pihenni akartam, vagy elég volt a látogatókból, bementünk a hálóba, férjem maradt a vendégekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!